OM MEG

Anne svart hvitt

Presentasjon av astrologen

Mitt navn er Anne Elin og jeg er født i løvens tegn (1. august, 1974). I tillegg til at solen sto i løven da jeg ble født, sto også ascendenten min her, så jeg er det man kan kalle en dobbel løve. Månen min står i steinbukkens tegn. Til tross for at jeg har både solen og ascendanten i løven, oppfatter jeg ikke meg selv som en typisk løve som elsker å stå i rampelyset. Jeg er heller en som liker å “gjemme meg litt”, noe som kommer av at jeg har mange planeter, og deriblant selveste solen, i 12. hus. Men med ascendanten min i løven, kan jeg muligens oppfattes som mer utadvendt og mer selvsikker enn jeg i realiteten er. Løve ascendenten kan blende litt, men ser man forbi den, blir bedre kjent og  titter inn på for eksempel månen min, finner man en annen side av meg. Steinbukkmånen min er styrt av strenge Saturn, og gjør meg litt mer distansert og forsiktig, enn det den doble løven i meg tilsier. Jeg har videre Saturn, Venus og Merkur i det mystiske 12. hus, som domineres av ønsket om å trekke seg tilbake og jobbe for seg selv. Jeg har altså er sterk løvedominans som på den ene siden gjør meg utadvendt. På den andre side har jeg en streng steinbukkmåne og mange planeter i 12. hus, som gir meg trang til å jobbe i det stille. Kombinert får dette meg til å ønske søkelyset, samtidig som jeg trives med å jobbe bak kulissene. Slik sett er denne hjemmesiden et perfekt sted å utfolde meg fra.

Jeg bor i Bergen, er utdannet allmennlærer og fullførte våren 2011 en mastergrad i pedagogikk. Jeg har lenge jobbet som astrolog/tarotist i Eksperthjelp og i Lettelse AS. Inntil nylig har jeg jobbet noen år som boligstylist. I desember 2017 begynte jeg som matchmaker i Venus og Mars, som representant for Hordaland/Bergen. En matchmaker er en moderne Kirsten Giftekniv, som hjelper folk med å finne kjærligheten. Dette er en jobb som perfekt kan kombineres med astrologi. Se gjerne Venus og Mars hjemmeside:

http://venusogmars.no/

Når jeg veileder astrologisk, bidrar jeg forhåpentligvis til større oversikt, innsikt, inspirasjon og motivasjon til å foreta viktige valg i livet. Bare det å snakke med en fremmed gir ofte stor trøst. De fleste som kontakter meg spør om kjærlighet. De elsker, lengter og håper så inderlig å få det rette svar: Å være elsket slik som de selv elsker. Det er skjørt og delikat når man jobber med følelser. Jeg bruker astrologi – og også tarotkort om du vil  – for å klargjøre situasjoner. Tarotkort begynte jeg å bruke i 2006. Om man ikke tror på det magiske/overnaturlige aspektet ved tarotkort, kan man likevel se dem som et psykologisk verktøy som kan gi oversikt over et hvilket som helst livsspørsmål. Det finnes en sterk sammenheng mellom tarot og astrologi. Sammen kan disse redskapene bidra til å klargjøre de spørsmål du måtte ha.

Jeg ble interessert i astrologi da jeg var 14 år. Siden har jeg lest “alt” jeg kom over om emnet. Etterhvert som jeg ble kjent med nye mennesker, leste jeg om soltegnene deres for å forstå dem bedre.  Først de senere år har jeg utvidet min astrologiske forståelse til mer enn soltegns astrologi (det som kalles stjernetegnet ditt).  Jo mer jeg dykker inn i astrologien, jo mer åpner feltet seg, og jeg ser bedre hvor stort, kompleks og fascinerende det er. Jeg liker spesielt det psykologiske i astrologien, og særlig dette med hvordan to mennesker passer sammen (synastri). Så par-astrologi er noe jeg liker spesielt godt å jobbe med. Dette er imidlertid et svært så kompleks felt, et felt det sies man aldri kan bli utlært på.

Send meg gjerne en e-post og en eventuell bestilling på astrologisk veiledning. Pris pr. A4 side er nå 440,- + MVA = 550,- tilsammen.

VELKOMMEN!

Se gjerne styling bilder på min Instagram: @haraldsena
FB: Astro-konsult

Mvh
Anne Elin
aeharaldsen@hotmail.com