ASTROLOGISK VEILEDNING

Hei og velkommen, du som vil vite mer om deg selv…

Her kan du få astrologisk veiledning avhengig av hva du lurer på. Du kan for eksempel ønske en tolkning av ditt horoskop. Kanskje ønsker du svar på hvordan du og partneren din passer sammen? Eller hvordan du kan gå frem for å vinne hjertet til en bestemt person? Du står kanskje i en utfordrende livssituasjon, og ønsker innsikt i dine begrensninger og muligheter? Kun dine behov setter grenser her, så spør om akkurat det du ønsker svar på, så skal jeg hjelpe deg så godt som jeg klarer.

Kontakte meg på mail (aeharaldsen@hotmail.com) om du ønsker astrologisk veiledning.

Pris pr. A4 side er  kr 440,- + MVA = 550,- tilsammen.

Mvh
Anne Elin Haraldsen


REFERANSER

Krepsen Frida (desember 2017):

Åh, Anne Elin, det er akkurat slik jeg føler det og du skriver det så enkelt og riktig. I en litt forvirrende tid… selv om jeg i dag er MYE roligere på Aksel, så ser du det litt klarere enn meg.  Tuuusen takk og riktig god jul❤❤❤ glad i deg, selv om jeg aldri har møtt deg.

Tvillingen Sara Eline (desember 2017):

Jeg får et godt inntrykk av ditt arbeidet, og har og vil anbefale deg til flere jeg kjenner. Tusen takk så langt.

Vannmannen Helene, juli 2017:

Jeg opplevde en sånn positivisme og tiltrekning til nettsiden din da jeg kom over den, og jeg fikk en sånn tiltro til deg. Har vurdert å oppsøke astrolog i flere år, men liksom aldri helt turt. Man er så redd for å få høre noe en mister motet av istedenfor noe som isteden oppmuntrer og veileder. Jeg får et inntrykk av at du jobber mest med veiledning i positiv forstand og jeg ønsker derfor å oppsøke deg. Jeg ønske derfor med dette å bestille en astrologisk tolkning fra deg!

Væren Laila:

Hjertelig takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding fra deg. Jeg har tenkt masse på deg de siste dagene,og det er en helt fantastisk jobb du gjør med din blogg/ hjemmeside.Du har en unik formidlingsevne,som treffer midt i hjertet og i intellektet til følsomme mennesker.Det er nok din livsoppgave å fortsette med dette,tusen takk for at jeg fant deg.Jeg vil veldig gjerne at du stiller mitt kjærlighetshoroskop,og andre horoskop.

Fisken Gro Elisabeth:

Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne forklare deg med ord hvordan du har hjulpet meg over 1 å når og hvordan du har lettet dagne mine spesielt i sommer og høst, da det var skikkelig tungt,  jeg har aldri vært så nær et skikkelig “breakdown” før, og du hjalp meg til  å forstå at noen velger annerledes og ikke løser problemer nødvendigvis slik som jeg ønsker eller forventer at de skulle ha gjort. Du har hjulpet meg til å ikke bli bitter, men å verdsette et forhold og en person selv om hun skuffet meg dypt.  Så en stor takk til deg for “Brightening Up My Day ! !

Væren Catarina:

Jeg er helt stum! Har bare fått lest igjennom svaret raskt, men føler at jeg bare må komme med en umiddelbar tilbakemelding, og det er at det traff som bare det!!!!!! Veldig glad jeg gjorde dette! Nå skal jeg bruke litt tid å lese godt svaret og se på vedleggene, så tar jeg kontakt igjen!

Skytten Helene

Takk for din fine mail og samtalen med deg. Jeg har følt det som at ingen ting har gått min vei, og har fryktet at det skal bli sånn fremover, men du ga meg håp. Så tusen takk! Og takk for at du lyttet og ikke dømte 🙂

Fisken Gro Anita

“Å, tusen takk for en spennende tolkning av mitt horoskop 🙂 Jeg fikk egentlig bare lyst til å få deg hjem hit og kunne sitte å pratet med deg i mange timer og dager;) Du er den mest “menneskelige” som har stilt horskop til meg til nå!”

Krepsen Hildegunn

“Jeg setter så utrolig stor pris på at du vil svare meg og hjelpe meg gjennom denne vanskelige tiden. Veldig godt å lese det du skriver. Er akkurat slik jeg har prøvd å begynne å leve i håp om å få denne mannen til “å se” meg igjen. Gir meg masse styrke og pågangsmot å se at du mener det samme om hvordan jeg bør gå frem:-)”

Løvinnen Hilde

Hvordan greier du dette? Du ikke bare beskrev, men skildret dette forholdet eksakt som det er. Du hjalp meg mye. Jeg er imponert over alt du klarer å fange opp. Himmel og hav! Jeg må bare neie pent, Anne Elin, og si tusen takk!”

Vannmannen Elsa

“Tusen takk for veiledningen du ga min sønn. Den var så utrolig god for ham. Du treffer så godt med det du skriver og er så utrolig pedagogisk! Alle gode tanker og takk fra meg.”

Steinbukken Trude

“Åååå, horoskopet du har skrevet til meg er helt fantastisk…jeg er virkelig fornøyd… Det er helt utrolig at alt kan stemme så godt av det du skriver. Tusen takk for en utrolig lesning”

Fisken Ragnhild 

“Hei, Anne Elin. Jeg er forbløffet. Som om du har sittet inne i hodet mitt og sett ALT ved meg – herregud altså, er det mulig??!! Det er svært interessant at du treffer så sikkert, som om du kaster piler og treffer blink hver gang! Her er intet å bemerke eller stusse ved. Vil bare takke deg og ønske det er fremragende godt nytt år. Og du vil nok få høre mer fra meg.”

Løven Katrine 

“Jeg har lest bloggen din, og er kjempe imponert over hvor bra den er. Jeg har i mange år tenkt på å få noen til å skrive meg mitt horoskop, men synes det er så mye som virker useriøst, og masse er data styrt og overhode ikke personlig. Det virker som du kan gi meg akkurat det jeg ønsker i form av en litt mer personlig variant. Så da ønsker jeg å bestille fra deg.”

Fisken Guro sier:

“Jeg setter stor pris på den hjelpen du har gitt meg. Du har virkelig imponert meg med innsatsen din. Det virker som om du bryr deg om det du gjør, og ønsker å gjøre en ordentlig jobb – og det har du gjort for meg i alle fall. Tusen takk!”

Krepsen Helene sier:

Dette var utrolig å lese !!  Du skriver og forklarer veldig godt! Du er en meget god pedagog og jeg blir rørt av at du også drar inn deg selv i tolkningen! Det er så flott ! Tusen takk for for at du svarte på spørsmålene mine underveis i tolkningen. Da ble horoskopet enda mer personlig ,og som sagt det er rått bra at du også er så “stor ” at du kan referere til deg selv og ditt eget liv.

Dette var til stor,  stor hjelp for meg . Jeg vurderte jo om jeg skulle gå helt ut av forholdet mitt da jeg skrev til deg, men par tolkningen din gjorde at jeg endret synspunkt på det og at vi nå vil jobbe for å flytte tilbake til hverande i (….).

Jeg har fått lov å bruke denne kundens veiledning som et eksempel på hvilke tolkninger jeg gir (Anonymisert, så klart). Gå hit hvis du vil se på eksempelet:

http://astrologi-og-tarot.com/eksempel-pa-veiledning

Skytten Sara skriver:

“Skorpionmannen som har tatt meg med storm, er akkurat slik du beskriver ham. I begynnelsen av relasjonen vår var jeg veldig usikker i forhold til hans tilbakemeldinger, som ofte uteble. Samtidig var han plutselig der igjen, veldig intens. Men da jeg leste det du skrev, falt liksom brikkene på plass. Det gjorde det mye lettere for meg å “følge ham” og forstå ham. Nå har vi på en måte kommet lenger. Begge to er fullstendig klar over at den andre har sterke følelser, og vi treffes fullstendig på det mentale plan. Den fysiske tiltrekkingen er intens. Det er fullstendig som du beskriver i den personlige veiledningen til meg. Takk for de rådene du har gitt meg, jeg setter stor pris på dem”.

Væren Hilde skriver:

“Tusen takk for horoskopet! Jeg fikk masse ut av det. Lærte mye nytt om astrologi og meg selv. Skummelt hvordan det du skrev stemte. Du er veldig flink! Jeg skal anbefale deg ; )”

Tvillingen Paul skriver:

“Du får så mye skryt av Hildegunn Hansen, så nå er jeg ikke verre enn at jeg også vil ha horoskop;-)”

Løven Kari skriver:

“Hei Anne Elin! Du er knallgod på dette! Også kjæresten min er imponert. Vet du – det føles alldeles MAGISK om jeg skal bruke ett ord om det vi opplever at du skriver. Jeg er kjempefornøyd med horoskopet, ja – ikke bare fordi det var så mye positivt altså, men fordi det var så bra skrevet, lett å forstå og – utrolig spennende!! Du har virkelig jobbet mye med dette, det setter jeg stor pris på 🙂 Tusen hjertelig takk! Jeg skal tipse vennene mine om deg! Stor og takknemlig klem!!”

Skytten Janne skriver:

WOW!! Ikke bare følte jeg meg totalt avkledd som menneske når jeg leste om meg selv og hvordan jeg er i forhold, spesielt den frihetsfølelsen jeg bare MÅ ha. Og alt det du skrev om kjæresten min slik jeg kjenner ham pr i dag stemmer også utrolig mye. Tusen, tusen takk.”

Løven Susann skriver:

“Tusen takk for et virkelig spennende horoskop. Det har vært underlig og morsomt på samme tid å se hvor mye som stemmer. Jeg har fått bekreftelser og dypere innsikt i meg selv. Virkelig noe å ta med seg i livet hvis en ønsker å forstå seg selv bedre og ting som kan arbeides mer med. Anbefaler alle som er opptatt av selvutvikling til å få seg et personlig horoskop, dette er et supert redskap”

Steinbukken Randi skriver:

Hvor i all verden har du vært i alle år når man har lurt på noe?? Dette var saker altså. Og at jeg lar høre fra meg igjen kan du være sikker på:)