0

Astro bøkerJeg har bursdag 1. august. Så i dag bestilte jeg en gave til meg selv fra Amazon; Fire herlige astrologi bøker, som bare venter på å komme dalende ned i postkassen. Bøkene på bildet er tre som jeg har fra før, og som alle er lest fra perm til perm. De er alle skrevet av Steven Forrest, og det er de fire jeg bestilte i dag også. Han skriver på en måte som gjør astrologien lett forståelig. Han bruker humor, og skriver klokt. Ofte må jeg stoppe opp og lese flere ganger, for det er så bra. Innsikten er himmelhøy, og nå…kommer det altså fire bøker, som jeg får problemer med å velge hvilken jeg skal begynne med.

Skal jeg velge “Skymates 2, The Composite Chart” – som tar for seg hvordan horoskopet for to personer tilsammen blir? Her kan jeg se hvordan kjæresten og mitt sitt felles horoskop (Composite chart), passer sammen med våre individuelle horoskoper, altså hvordan det føles for oss på ulike måter å være i forholdet og … MYE mer som jeg skal lære mer om.

Eller skal jeg velge “Yesterday`s Sky”, som handler om horoskop og reinkarnasjon… kanskje jeg av denne vil skjønne mer av hvorfor jeg er sånn som jeg er i dag, basert på hvordan jeg var for veldig, veldig lenge siden. Denne virker ufattelig spennende, og jeg kjenner den ligger på førsteplass!

Eller hva med “The Night Speaks”? I denne skriver Steven Forrest:

“I love astrology passionately. Every day I see it helping people. But on the street, astrology is still mostly viewed as silliness. Anyone who ‘believes in it’ is taken for a fool. This inspired me to ask: Could I write the book an open-minded critic might read and be inspired to give astrology an hour to prove itself? Could I write one that my clients could confidently hand their skeptical friends? In other words, could I break through the monumental wall of prejudice and ignorance that has kept astrology trapped in its ghetto? This book is my response, and explains why astrology is both intellectually and spiritually plausible.”

Jeg skjønner at dette er en veldig spesiell astrologi bok… den skal jeg låne bort til mange jeg kjenner, og begynne med min far…

Men så hva med nr. 4: “The Changing Sky – Learning Predictive astrology”… her er det ikke tidligere tider, men fremtiden som skal avsløres deler av…

Helledussen – det blir vanskelig å velge. Tror jeg begynner med fortiden. Så til nåtid, der det er forhold og dagens holdninger til astrologi som gjelder. Så til slutt over til fremtiden. Jeg gleder meg. Det er få ting som gjør meg så glad, som å lese gode astrologi bøker. Et livslangt eget-studium, er hva det er.

Så fint da, at jeg har Jupiter (ekspansjon, filosofi, lærdom)  i fiskene (hvor Jupiter er medhersker) i 9. hus (styrt av Jupiter, og igjen: høyere kunnskap, studier og utvidelse av horisonten) . Jupiter står videre i trigon til Merkur, Venus og Saturn i krepsen i 12. hus. Og i sekstil til månen i steinbukken i 6. hus. Det betyr blant annet at det jeg lærer i mitt stille sinn- all denne mystikken – er noe jeg har glede av å gi videre gjennom astrologisk veiledning.

Velkommen til å bestille personlig veiledning – jeg tar gjerne en lesepause for DIN skyld 🙂

aeharaldsen@hotmail.com

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment