0

IMG_2413
Reisepartneren og kjæresten min har solen i fisk. Det betyr at han er som skapt for å flyte med, han er dyktig til å akseptere, er lite selvhøytidelig og takler plutselige endringer og ideer sååå mye bedre enn meg, som er løve, og født under et fast tegn, i motsetning til fiskene, som er et bevegelig tegn. Dette gjør det lett å få ham med på noe, han er en positiv mann som sier JA, heller enn NEI, til ideer. Så når jeg foreslår å ta bilder ved elven på Brekko camping, så er han helt med…

IMG_2417
Den romantiske fiske mannen bærer både sprudlevann og blomster ned til elvebredden, og poserer mer enn villig med en skikkelig hyse-trutmunn.

Men en fisk er ikke bare en fisk. Solen kan stå i fiskenes tegn. Men denne mannes Mars står i tegnet skorpionen. Noe som gjør ham ikke bare øm, myk, romantisk og medgjørlig (fisk), men også til en som er intens og som kan slå fra seg – til en som bærer det sensuelle og sexy “mørket” i seg, noe som kan gjøre hyse til hai… Dette blikket viser hva jeg mener:

IMG_2390

En øm og snill fisk kan også ha et svært så skarpt bitt… selv om han av natur først og fremst sier JA, så vet han absolutt også hvordan han sier NEI. Han har grenser, selv om han er grenseløs som fisk.

Dette viser hvordan andre planeter, som Mars, kan moderere tegnet solen står i. Både månen og ascendenten modererer i ennå større grad. Og når jeg tenker meg om… min fiske-mann har også ascendenten i skorpionen… ta gjerne et ekstra blikk på bildet av ham ovenfor her… så skjønner du kanskje hva jeg mener.

 

 

Leave a Comment