1

EpleI morgen drar jeg på biltur med kjæresten. I kveld spiser jeg eple og lurer på om jeg har pakket alt. Jeg har en litt rar måte å pakke på, en måte jeg tror kan komme av min Mars i Jomfruen. Planeten Mars sier jo noe om hvordan man håndterer det praktiske, om hvordan man bruker sin handlekraft, om driv, planer og mål. Tegnet jomfruen handler blant annet om detaljer, perfeksjonisme, fornuft, grundighet og å vite hvordan man gjør ting best. Kombinert gir Mars og Jomfruen god evne til å handle smart praktisk. Gjennomført. Så hvordan kan man pakke ut fra et slikt aspekt?

Begynne med føttene… hva trenger man å pakke med til dem? Neglelakk, neglesaks, fotkrem, sko… gnagsårplaster.

Leggene/føttene? Body lotion og barber høvel. Kanskje solkrem. Fotlenke.

Midtpunktet? Det spørs på hvem du er. Og om du avslører det på en hjemmeside, kommer det an på hvor privat du er. Kanskje P-piller?

Og så videre oppover… det er når vi kommer til ansiktet at vi kvinners bagasje nærmer seg overvekt.

Og klær er et kapittel for seg. Pakke til enhver anledning, ethvert vær. Sol & regn. Kose inne & skinne ute. Joggesko & høye hæler. Raggsokker & svømmebriller.

Stearinlys er et MUST!

Og den gode tanken om at har man glemt noe, så kan man faktisk kjøpe det. Nesten alltid! Så tenker du gjennom kroppen din slik, og bruker den grundige Mars-i-jomfruen smarte pakke-metoden, så….relax. Give a fuck. It`s a Holiday! Enjoy!

Tags: , , , , , , ,

One Comment

  1. Anne Elin on the 14. Jul, 2017 remarked #

    Jeg glemte nevne at kjæresten har Mars i skorpionen. Det betyr at han pakker intenst, hardt og med stor besluttsomhet. Han tar kanskje med en stump gjenstand for å beskytte meg. En bok om tantra. Minst to par solbriller for å beskytte sjelen sin. Min Mars i jomfruen bør huske å matche ham… og pakke med noe som skatter dybden i ham. Voila! Så blir det en GOD tur!

Leave a Comment