0

Prøver du å vinne en jomfrumanns hjerte, eller ønsker du råd som gjør at du kan få det bedre i ditt forhold til ham? Da kan du lese videre her…

For å forstå jomfrumannen bedre, kan du tenke på at han er født i et jordtegn. Dette disponerer ham for å være stabil, sindig, praktisk og ja – rett og slett jordnær. Men tro ikke at han er treg av den grunn, for han er styrt av planeten Merkur, hvilket gjør ham svært så kvikk når det gjelder kommunikasjon. Han liker å prate og han kan gjøre det kvikt, analytisk og detaljert. Dette er en smart mann, en som du virkelig kan ha spennende samtaler med. Men det er en ting han liker bedre å snakke om enn alle andre saker, og kjenner du ham litt allerede, har du kanskje gjettet hva det er?

Jobb. Han liker spesielt godt å snakke om arbeidet sitt. Det er fordi det er her han først og fremst hevder seg, her han først og fremst utfører sin perfeksjon, grundighet, presisjon, sitt skarpe intellekt og sin ekstreme målbevissthet og utholdenhet. Ingen er dyktigere enn en jomfru når det kommer til jobb. De kan jobbe hardt, lenge og lengre enn langt. Så her har du en fin måte å bli kjent med ham på… still et spørsmål om jobben – og han er solgt. Spørsmålet da blir jo om du er like interessert etter at han har snakket i noen timer… men husk: Ett av de beste rådene jeg kan gi deg for å være lykkelig sammen med jomfru mannen, er å være genuint interessert i det han jobber med.

Sjansen er stor for at han arbeider med hendene på en eller annen måte, for jomfruen er det av alle tegnene som har best praktisk sans. Det å skru fra hverandre en klokke og å sette den sammen igjen, for eksempel. Å operere. Å behandle ett eller annet teknisk instrument. Men vær klar over at du faktisk må jobbe litt hard, for å få ham til å romantisk stryke de mesterlige fingrene sine over ansiktet ditt, for denne mannen tar det nemlig lang tid å tine opp…

Det er lurt å vite, så du slipper å miste motet. For denne mannen er ikke en som løper etter deg. Han er ikke en typisk jeger. Han kan faktisk gå så langt som å være avstands interessert. Har du avslørt dine brune, nakne skuldre for ham på første daten, kan det være at han dekker dem til med jakken sin for å hindre at du blir kald. Praktisk – husk det – og jordnær. Og ikke minst litt sjenert. Det skal en del til før han vekkes emosjonelt. Og om du er av det utålmodige slaget, kan du miste motet på veien. Men da går du glipp av noe…

Vit at hard arbeid lønner seg (akkurat slik som han vet), for om du først har åpent denne mannens hjerte, er det stor sjanse for at det for alltid vil bli ditt. Han er ikke slik som for eksempel ildtegnene kan være, der deres kjærlige interesse har en tendens til å bevege seg fra det super hete til det heller kjølige, og deretter tilbake til det vulkanske igjen. Nei, denne mannen er heller som en varm, varm ovn. Det skal ikke så alt for mye til for å holde ham varm, og når han først har oppnådd temperaturen, holder han den – jevnt og trutt. Han er ute etter en kone, ikke en elskerinne, han er virkelig seriøs og ute etter kvalitet. Kvalitet er ofte mangelvare, og derfor kan man finne flere ungkarer innen dette tegnet, enn innen noe annet tegn. Han kan fint leve i sølibat, for han foretrekker som sagt kvalitet fremfor kvantitet. Har han først blitt forelsket, kan han vente i årevis og gjøre alt for å få deg, men på den andre siden er det ikke sikkert at han snakker om hva han føler for deg. For å få tilgang til hans lidenskap – som kan være intens, bare den får godt tak – er han avhengig av å føle trygghet.

Du kan altså huske på noen små triks for å lettere kunne holde ham varm. Han er perfeksjonistisk og detaljert, og selv om jeg ikke sier at du skal bli det samme, så kan det være lurt å tenke litt på dette når deg gjelder ham. Kanskje du kan rydde en smule mer enn vanlig før han kommer hjem til deg? Kanskje du kan være mottakerbevisst 😉 og presentere en spennende puslebit av ditt liv for ham om gangen, heller enn å tømme alle de tusen bitene i fanget hans på en gang? Jomfrumannen har nemlig et stort behov for å rydde opp i kaos, og om du på noen måte opptrer uryddig, vil han prøve å “rydde litt opp i deg”. Det er da du kan anklage ham for å være kritisk, eller kanskje overkritisk er et mer passende ord… Hans sylskarpe kritiske sans er både en styrke og en svakhet han har. Han kan ikke noe for det, han er født i et tegn som er på jorden nettopp for å holde orden på alt som er praktisk, for å rydde opp i alt som smaker av rot.

Prøv å forstå ham her. Forstå at han bare ønsker å gjøre livet lettere for deg. Så heller enn å ta “kritikken” personlig og bli sint, kan du kanskje lette ham litt ved å si at alt ikke trenger å være så perfekt. At det som er mest spennende, kanskje er det som er litt uryddig – og at det dessuten ikke finnes noe som er PERFEKT! Han er nemlig også sin egen verste kritiker, og ingenting letter hans ansvarsfulle hjerte bedre, enn en som kan få ham til å løsne litt opp. En som kan få ham til å leke og le litt, til å ta frem den lille gutten inni seg, som absolutt er der, mer som sjelden får lov til å komme ut – nettopp fordi det er så mye arbeid å gjøre i dette livet.

Jeg håper jeg ikke har skremt deg ved å fremstille ham som en arbeidsnarkoman. Du vil få oppmerksomhet nok, for han vil gjøre hva som helst for sin kvinne – når han først har funnet henne. Og det kan jo ta litt tid, for han er kresen og perfeksjonistisk også her… Har han valgt deg, så er det et bevis på ytterste kvalitet. Og like dedikert som han er på jobben, vil han være for å ha det godt med deg. Han setter deg først. Det er hans viktigste “jobb”. Og han er også en mester i den.

Han er ikke en mann som lett vil vekke din sjalusi. En av grunnene til dette,  er at han ikke er av slaget som løper mye på by`n. Han bevarer sin kjærlighet ren, og lar ikke noe få smusse den til. Av den grunn liker han heller ikke vulgaritet. Skal du treffe ham første gangen, lykkes du bedre ved å kle deg litt bestemorsaktig, enn som utfordrende vamp. Som du skjønner er dette en mann som muligens er litt vanskelig å få øye på. Han er ikke en som tror på forelskelse ved første blikk, han er for jordnær til det. Han er heller ikke en som jakter… ja, hva skal du gjøre for å få ham da? Oppsummert:

Fremstå som litt “ren, pen og pyntelig”
Vær litt varsom i måten du tar kontakt med ham på
Snakker du om jobb, er du trygg
Prøv å holde litt orden i tankene og kommunikasjonen din – a la en ting om gangen
Ha god tid med ham, la ham bli trygg på deg
Vær utholdende og vit på forhånd at han aldri vil overfalle deg med komplimenter

Husk også at det spiller en stor rolle hvilke andre planetposisjoner han har i sitt horoskop. Solen er kun en av de viktigste puslebitene. Skal du virkelig kjenne ham astrologisk, trenger du det eksakte klokkeslettet han er født, og en astrolog som kan tolke horoskopet hans.

Lykke til med jomfrumannen din!

Anne Elin


Tags: , ,

Leave a Comment