3

Trenger du råd for å vinne en løvemanns hjerte, eller for å få det best mulig med ham? Husk at det er soltegn jeg snakker om nå, og at soltegnet sier noe om hvem vi innerst inne er, om våre grunnleggende karaktertrekk og lengsler. Hvilket tegn månen står i, sier mer om vår følelsemessige natur og vårt behov for trygghet. Om vedkommende du er interessert i har månen i løve, kan rådene som kommer under også gjelde for ham. Det samme kan gjelde om han har kjærlighetsplaneten VENUS i løvens tegn, som styrer hvordan vi vi  viser oss i kjærlighetsforhold. Så om personen du er nysgjerrig på har sin sol, måne og/eller venus i tegnet LØVEN, kan alt det som følger gjelde for vedkommende, og i større grad om flere av himmellegemene står i dette tegnet.

Du har kanskje hørt det før, for det sies ofte at smiger er den kjappeste veien til en løvemanns hjerte. Vær en smule forsiktig her, for er løvemannen smart – som han stort sett er – gjennomskuer han deg om du ikke mener det. Velger du å beundre ham, gjør det for noe ekte, for noe som du merker at han selv er stolt over. Om dette er en renskåren løve, er det sikkert ikke så vanskelig å finne ut hva den er stolt over, for stort sett demonstrerer den dette i tykke lag. Du kan se det i ansiktsuttrykket deres, når de hever hodet litt, smalner øynene og nærmest nikker og rødmer over noe de er stolte av. Det stråler velbehag ut av dem. Så fint. Det er vanskelig å synes at de er arrogante – heller bare fint å se at mennesker kan være fornøyd med seg selv – at de er stolte over hvem de er og hva de har fått til. Som alle menn, ønsker også løvemenn anerkjennelse for den de er og sine bragder – samtidig som at løvemannen gjerne trenger det mer enn andre. Så fortell ham alt det gode du ser. Speil ham og uttrykk det. Og det store, varme hjertet hans vil svulme seg enda større og omfavne deg litt mer enn det gjorde før.

Du har kanskje merket at løvemenn er svake for kritikk? De vil helst være best i alt. En liten antydning om at de kunne ha gjort noe bedre, kan puffe dem ganske så langt ut av balanse og få dem til å bli dramatiske – på kammerset riktignok. Dette henger litt sammen med forrige punkt… løvene vil helst høre ekte og lange tirader om hvor fantastiske de er. Og om du ikke har noen slike, ønsker de helst at du skal vente med å åpne munnen til du har kommet på noen. Dette høres jo fælt ut… nærmest på grensen til mannssjåvinisme. Slapp av. Det er ikke så alvorlig som det høres ut. Det er bare det, at skal du leve godt med en løve, må du forstå at de gjør så godt som de kan, og at det er det store hjertet deres som gjør at det alltid blir godt nok. De trenger riktignok noen å stråle ut til, noen som kan reflektere tilbake og vise dem den store løvemannen som de ser. De vil at du skal være lykkelig, vil at du skal like den de er og det de gjør for deg, vil at du skal være optimistisk og støtte dem… stryke ego`et deres fremfor å svekke det. Og selvsagt, så har de jo rett! For ofte er det så mye enklere å bebreide heller enn å oppmuntre. Å si noe i et negativt tonefall, heller enn et positivt. Med løvemenn er dette i stor grad utfordringen: Du må være dyktig nok til å vri det bebreidende… over til beundring, rett og slett. Kanskje ingen lett oppgave? Men alfa og omega om du vil ha det så godt som mulig med løvemannen din. Om du tenker deg om, vet du selv best hvordan du kan få det til. Om du trenger hjelp til noe praktisk, kan du kan for eksempel si: “Løvemannen min, du som er så dyktig til å skru. Kan ikke du vise meg hvordan du fikser det vannrøret der? Det er så fint å se på deg når du jobber. Så flott å se hvordan du stråler når du får ting til. Du er så maskulint sexy når du svetter litt”.  Løven vil løpe etter verktøysskrinet sitt før du får trukket pusten. Han bretter opp ermene, stråler mot deg og får deg til å føle deg imponerende dyktig. Det er ikke snakk om manipulasjon, men rett og slett å være SMART. Og kanskje en smule kvinnelist;-) For hvorfor bebreide og “snakke ned”, når det er så gøy å “snakke løvemannen opp”? Det viktigste i livet hans er kjærlighet. Det viktigste for ham er at du er lykkelig, at dere kan være lykkelige… SAMMEN. Det skal så lite til for å bidra til denne lykken. Så smør det inn. Gi alt du har. Kom inn i den positive settingen, og se at i løveverden stråler solen sterkere, varmere, mer intenst og ja… du har skjønt det:

Beundre løve mannen din og han vil vise deg at han er verdt det.

PS: Bruk gjerne dette rådet på alle mennesker, for i større eller mindre grad ønsker vi alle anerkjennelse.

Om du selv er en løve mann, eller kjenner til dem – så tilføy gjerne her noen gode råd. Slikt settes stor pris på.

Og vil du lære løvemannen din ennå bedre å kjenne, bør du også sette deg i for eksempel i Månen og Venus`en hans (og selvsagt helst finne hans eksakte fødselstidspunkt, så du kan få et helhetlig horoskop).

Anne Elin

3 Comments

  1. Løvekvinne on the 09. Jan, 2012 remarked #

    Synes alle disse kjærlighetsrådene om menn er veldig gode 🙂 Kunne du skrevet om vær-mannen også? =D Synes disse er mystiske… MVH Løvinne 🙂

  2. anneelin on the 10. Jan, 2012 remarked #

    Godt å høre at du liker rådene, løvinne, takk for det. Jeg setter på listen min å skrive om vær mannen, og håper jeg får gjort det ganske snart:-) Som en liten forsmak kan jeg si at vær mannen regnes som den mest macho mannen av dem alle, han er en skikkelig maskulin mannemann, som er sexy og lidenskapelig nok! For å vinne ham kan det være lurt å utfordre ham, for han liker en god “kamp”!

  3. Løvekvinne on the 13. Jan, 2012 remarked #

    Så bra, tusen takk Annelin! Ja de er veldig macho! En ordentlig vær er vel kanskje min idealmann, hehe! Gleder meg til innlegg 😀

Leave a Comment