1

Er du forelsket i en vannmann og lurer på hvordan du kan være så lykkelig som mulig med ham? Lurer du kanskje også på hvordan du kan vinne hjertet hans? Du bør i stor grad bruke hodet og utfordre ham mentalt, heller enn å forføre ham med blikket. Denne mannen liker nemlig å leke med tanker og ideer, og han gjør det hele tiden: Kjapt, humoristisk, forutseende og genialt.

Det er spennende å snakke med ham. Han kan sitte der med det noe fjerne og litt ensomme blikket sitt og stirre inn i fremtiden, mens han gestikulerende snakker om hva han ser der. Kanskje river han seg litt i håret. Og det er nå galskapen og genialiteten hans viser seg. For ja, denne mannen kan bevege seg på grensen mellom disse to ytterpunktene. Du vil tro han er gal i det øyeblikket han forteller deg om hvordan det vil bli den dagen UFO mennene kommer på besøk. I neste øyeblikk, når han forteller deg en hemmelig, og en kanskje litt romantisk sannhet fra fremtiden, vil du føle hans genialitet, nettopp fordi du faktisk tror ham… selv om du aldri har hørt noe liknende før. Han liker å overraske. Han liker å være original og finne på ting som ingen har gjort før.

Så snakk med ham, lek, utfordre ham, spill den eksperimenterende tankeballen frem og tilbake.  For så lenge dere holder på slik, vil det aldri bli kjedelig. Det hjelper om du selv er av det luftige slaget. Om du selv fungerer mer oppe i hodet heller enn lengre ned i tærne, kan dette bli virkelig gøy! Men er du av typen som ønsker dypt intense følelser og mer konkrete og lidenskapelige tegn på kjærlighet, vil du kanskje gå sulten og legge deg, så lenge du gjør det i hans seng.

Han fungerer mest mentalt, som lufttegn er det helt naturlig for ham, og han kan altså ha et noe distansert forhold til følelser. Det er som om han ikke er helt stuevant med følelser. Som om han ikke vil ha for mye med dem å gjøre, for følelser kan gjøre ham avhengig, ufri, bundet og plante beina hans godt ned i jorden. Nei, slikt fungerer ikke for ham, for han har behov for å sveve litt høyt der oppe som alle tankene og ideene er. Og tilbake til dette med hvordan du kan vinne hjertet hans: Skal du vinne det, må du også bevege deg oppe mellom skyene. Blir du sittende for fast, tungt og kontrollerende nede på bakken, så vil han ikke bli sittende lenge ved siden av deg. Det gjør kanskje vondt at det er slik, men skal du forstå hvordan du lettere kan være lykkelig med ham, er dette noe av det første du må lære deg.

Husk forresten at når mannen er vannmann, så betyr det at han har solen sin plassert i dette tegnet. Han har også ni andre planeter i horoskopet sitt. Så skal du virkelig kjenne ham astrologisk, trenger du det eksakte klokkeslettet han er født, og en astrolog som kan tolke horoskoper. Mannen kan ha andre planetplasseringer, som kan høyne hans emosjonelle natur, gjøre ham dypere og plassere ham litt lenger nede på bakken.  En astrolog kunne muligens ha avslørt at han har månen sin i et jordtegn, noe som “jorder” ham, og i større grad får ham til å ligge i ro i gresset med deg, og nøye seg med å se på stjernene – heller enn å begynne byggingen av landingsrampen som UFO mennene kan lande på når de kommer for å hente ham.  Vær observant akkurat her, for vil du være med på stjerneferden, må du være på hugget. Han er nemlig litt distre, så i alt UFO oppstyret kan det faktisk være at han glemmer deg…

Du bør være litt tykkhudet skal du være lykkelig med ham. Være litt selvstendig, uavhengig og elske friheten selv – akkurat slik som han gjør. Hvilket bringer oss til et annet viktig punkt: Vennskap er veldig viktig for ham. Han er på en måte venn med alle han møter. Alle er like interessante for ham. Denne formen for vennskap er ikke særlig intim og privat, heller mer upersonlig. Og vi er vel tilbake til disse noe distanserte følelsene igjen… Uansett, la oss ikke dvele ved det, for mannen kan ha mange planeter for eksempel i skorpionen, slik at han likevel føler intenst, men poenget jeg skulle frem til er: Han liker å være venn også med deg. Vil du være lykkelig med ham, gjør du smart i å være en venn, og ikke “bare” en kjæreste. Være litt kompis, litt barnslig leken, litt uhøytidelig og ikke kreve for mye kyss og klem. Dette er også en av de aller beste måtene å vinne ham på: Bli en av vennene hans. Begynn slik forsiktig, og fortsett… med å være hans venn… pluss litt til. Og husk at om han oppfører som at han ikke liker deg, da er det like før han gir etter. Vil du gjøre ham ekstra interessert? Vær gåtefull. Han kan ikke fordra uløste gåter, og vil gjøre alt han kan for å “løse deg”. Hvilket også er noe du godt kan lære deg: Ved aldri å la ham få vite alt, vil han fortsette og fortsette og fortsette jakten på å løse gåten. Skal du vinne og holde på ham, bør du ikke være som en åpen bok. Du bør gi ham litt, men aldri lese siste siden.

Jo da. Han elsker deg. Men om du er veldig mye dypere, emosjonell, intens og lidenskapelig enn ham, kan det for deg føles som om han elsker deg mer med hodet enn han gjør med hjertet og med resten av kroppen. Og for noen av oss kan slikt gjøre vondt. Mens andre kan elske ham for det.

Det er ditt valg. Bare du vet akkurat hvordan du føler når du er med ham.

Jeg ønsker deg lykke til med kjærligheten!

Anne Elin

Tags: , , ,

One Comment

  1. erik on the 01. Jun, 2012 remarked #

    kjenner igjen det meste, og spes ang følelser osv. veldig bra! dette åpnet øynene mine litt til å gorstå meg selv.

Leave a Comment