0

1_1376 BryggenDen mannlige tvilling er som oftest en leder i de maskuline miljøer som han ferdes i, og måten han leder på, er gjennom sin humor og sin kjappe replikk. Det er ikke så mange som kan overgå ham her, og han kan fint defineres som ”street-smart”. Han kan ha en tendens til å ferdes i nærmiljøet, og gjerne i de gruppene som opererer litt på kanten av samfunnet. Han er av det sosiale slaget, og blomstrer når han får omgås likesinnede på gateplan. Så en typisk storbymann, kan han også sies å være. Han liker bevegelsesfrihet, og ønsker helst ikke å måtte redegjøre om hvor han befinner seg til enhver tid. Han kan ha en tendens til å ”forsvinne” og er ikke av de beste til å holde avtaler. Her er det viktig å vise ham tillit, for han kan bli svært vanskelig om han føler seg mistenkt og overvåket. Han kan til dels være avhengig av et stort kontaktnett, og også av venner av det motsatte kjønn, for han snakker med hvem som helst og liker ”overfladiske” passiarer. Han liker at livet flyter, og inspireres av å høre om hvordan det flyter også for andre. Så alt for sjalu og kontrollerende, er det ikke lurt å være, skal du være som lykkeligst med en tvilling mann. Har han det godt med deg og er mentalt stimulert, er han svært trofast.

Tvilling mannen sjarmerer kvinner først og fremst ved å snakke og å vise seg som verdensvant. Han holder ting lett, heller enn dypt intenst, og viser sin interesse ved virkelig å lytte til deg og å være interessert, heller enn å holde deg lidenskapelig og tett i sine armer. Om du foretrekker den dramatiske, mørke og mer avhengighetsskapende kjærligheten (som for eksempel med en skorpion), så er han kanskje ikke rett for deg, men om du liker det søte, troskyldig og glitrende romantiske, det som best uttrykkes med ord – og gjerne med dikt og musikk – så kan dette bli langvarig inspirerende!

Om du vil ha det godt lenge med ham, kan det være lurt å tenke variasjon. Overraske ham, sjokkere ham om du våger, utfordre ham mentalt ved å lære ham sjakk, gi ham en Quiz når dere er på kjøretur, fortelle ham om ny forskning innen merkelige tema, som du nylig har lært. Alt det som er ferskt, kanskje litt merkelig, og som har med intellektet å gjøre, er spennende for ham. Også kroppslig bevegelse og variasjon er positivt – tenke på ham som en sommerfugl som blir lykkeligere jo mer den får utforske, flakse med vingene, se fra nye perspektiver, erfare… han trenger ikke være slik med andre kvinner, om du er redd for det… det er mest oppe i hodet det gjelder for ham, og det å kunne gjøre nye ting, snakke om nye, spennende ideer – sammen med DEG.

Lykke til med tvilling mannen! Og sende meg gjerne en e-post, om du ønsker jeg skal se mer på deres individuelle horoskop: aeharaldsen@hotmail.com

Bildet er fra Bryggen i Bergen og er tatt av Willy Haraldsen, se mer her: http://www.touristphoto.net/galleri/index.php

 

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Comment