0

H0032_EpleblomsterOm innholdet i kjærlighets-astrologien:

Du nyter her godt av min nesten 30 års erfaring med astrologi. Jeg har studert astrologi på egen hånd siden jeg var 14 (født 1974).  Dette har gitt meg stor innsikt i hvert enkelt tegn, og nå har jeg samlet og komprimert denne innsikten skriftlig.

Over 5 sider for hvert tegn, vil du få innsikt i hvordan de ulike stjernetegnene forholder seg til romantikk og kjærlighet. Med denne innsikten kan du lettere forstå – og dermed få det bedre  med – både deg selv og din partner. Denne innsikten kan muligens gjøre det lettere for deg både å gi og motta kjærlighet. Du får vite hvordan hvert tegn fungerer på det romantiske plan. Du får vite om forskjellen på mann og kvinne i de ulike tegnene. Du får også vite om hvilke potensielle skyggesider som finnes i hvert tegn.

Sidene beskriver tegnet solen sto i da du ble født (stjernetegnet). Dette viser til din indre kjerne og karakter, og sier noe om hvem du er kommet til jorden for å øve deg på å være. Soltegnet forteller mye om den du er, men bare hele horoskopet kan gi et mer utfyllende bilde. Vær derfor bevisst når du leser disse sidene, at du er aldri bare soltegnet ditt. For å ta et eksempel;  la oss si du er vær. Karaktermessig er du da preget av det modige, impulsive og initiativrike. Si videre at du har månen din i steinbukkens tegn, hvilket gjør deg forsiktig og kanskje til og med litt engstelig i ditt følelsesmessige uttrykk, slik at du trenger definerte rammer for å føle deg trygg i et kjærlighetsforhold. Du er en modig vær, og føler som en selvbeskyttende steinbukk. Dette skaper en litt annen personlighet, enn om du også hadde hatt månen i væren. Da ville du være dobbel vær, og dermed blitt modigere, mer impulsiv og initiativrik, enn det vær-steinbukk kombinasjonen er. Slik kan man fortsette å bygge på astrologiske biter til din personlighet, og til slutt ha et bilde av det unike individet du er.

Kontakte meg på aeharaldsen@hotmail.com for bestilling, så sender jeg faktura og du mottar kjærlighets astrologien innen 2 dager etter du har betalt. Oppgi følgene fødselsdata: Fødeby/land, tidspunkt for fødsel (også klokkeslett om du har).

Her kommer en smakebit for hvert enkelt tegn:

Væren og kjærligheten

Væren forelsker seg impulsivt. Den grubler ikke, men følger magefølelsen og reagerer på forelskelsen med livsglad handlekraft. Den er flink til å leve i øyeblikket og til å leve ut sine naturlige lyster. Den er ekte og likefrem og er ikke av den strategiske typen, som legger opp en plan for å vinne deg.

Tyren og kjærligheten

Tyren forelsker seg langsomt. Den trenger tid på å kjenne med alle sanser på dette nye mennesket, denne nye opplevelsen, og den gjør det grundig. Mentalt analyserer den ikke så mye, grubler ikke stort, men kjenner etter langt ned i tærne på hvordan det oppleves å være i nærheten av denne spennende andre. Helt ned til minste detalj kan tyren gå, som til: Hvordan dufter vedkommende?

Tvillingene og kjærligheten

Tvillingen forelsker seg med nysgjerrighet. Den stopper opp idet den ser deg, glitrer med blikket, seiler inn på avstand, sirkler rundt deg som en sommervind, napper deg i skulderen og tar deg med en virvelvind. Det kan føles som å bli snappet opp på et flygende teppe, der dere flyr av sted, høyt hevet over alt og alle, og alt du ser er tvillingens lekne, glitrende øyne som ser på deg med denne fortryllende nysgjerrigheten som får deg til å føle deg veldig, veldig interessant!

Krepsen og kjærligheten

Krepsen forelsker seg langsomt. Den hopper ikke inn i en romanse med begge beina for raskt. Nei, krepsen bruker tid. Først skal den bli mer sikker på deg, og helst ha garantier for at du ikke vil såre den. For krepsen er sensitiv, øm, myk, snill og svært dyp emosjonelt, og den trenger en stor grad av sikkerhet og nærhet, for virkelig å kunne slippe seg helt løs og for alvor forelske seg.

Løven og kjærligheten

Løven forelsker seg ofte ved første blikk, med stor lidenskap og med storslagen oppvarting av den andre. Som fast ildtegn fikserer den deg og holder deg fast. Når den først har våknet og slipper følelsene løs, så er det ikke så lett å stoppe den, og du kan regne med at den vil rette all sin karismatiske utstråling mot deg, at det vil varme og vare relativt lenge. Hvor lenge, er litt opp til deg, og kommer an på hvor lenge du speiler den tilbake, gir den oppmerksomhet, komplimenter og viser takknemlighet for det den gjør og er.

Jomfruen og kjærligheten

Jomfruen hopper ikke inn i forelskelsen. Tegnet er heller litt distansert og reservert, avventer litt, ser den andre an. Den liker å være trygg på hvordan den andre er, og ikke minst om den andre er ”god nok”, før den åpner hjertet sitt og slipper seg mer løs. Det kan altså være litt vanskelig å komme innpå og bli kjent med den. Så den innledende forelskelsesfasen kan ta tid. Jomfruen har som oftest en høy standard i valg av livspartner, den er seriøs og jakter ikke etter overfladiske forbindelser.

Vekten og kjærligheten

Å være forelsket er nærmest en naturlig tilstand for vekten. Den faller lett og er kanskje mer forelsket i selve forelskelsen, enn den er det i deg. Samtidig søker den stadig etter den ene andre, som kan utfylle den selv. Så den ser deg, like mye som den ser seg selv. Den ser dere sammen, og elsker alt det vakre og skjønne som finnes både inni og rundt dere.

Skorpionen og kjærligheten

Skorpionen forelsker seg i det stille, og så selvbeskyttende som den er, får du kanskje ikke vite om det, før lenge etter at det har skjedd. Den liker å være sikker på deg, før den utleverer seg, for den hater tanken på å bli avvist, på å ta feil av deg, på å være forelsket i noen som ikke er minst like forelsket tilbake. Så innledningsvis observerer den i det stille, føler deg ut – uten for mange ord – og mener at om det er en sterk nok tiltrekning mellom dere, om det er ekte og intenst nok – så trenger ikke kjærligheten muntlige bekreftelsen. For da kjennes den.

Skytten og kjærligheten

Skytten kan forelske seg ganske så fort, og den gjør det først og fremst i intellektet ditt, heller enn i hvordan du ser ut. Så det er en fordel om du er litt filosofisk og smart. Den er veldig direkte, og sier hva den tenker og føler, så etter kun noen sekunders samtale (i for eksempel køen på REMA) kan den erklære at den liker deg veldig godt. Den er så optimistisk, vennlig, positiv og menneskekjær, at den lett kommer i kontakt med deg og lett finner noe spennende å snakke om.

Steinbukken og kjærligheten

Steinbukken kan bruke lang tid på å forelske seg, og når den først gjør det, kan du være sikker på at det varer lenge. Den liker kvalitet, og liker å se deg an for å finne ut om du har en karakter, som kan passe den. Den er selv veldig utholdende, tålmodig og stabil i kjærlighet, og den søker noe av dette også i den andre. Lojalitet og ærlighet er kvaliteter den setter høyt. Den beundrer gjerne tradisjoner og kan like status og det at mennesker er målbevisste og får noe til. Ekteskap appellerer til den, siden den liker det tradisjonelle.

Vannmannen og kjærligheten

Vannmannen forelsker seg plutselig, som lyn fra klar himmel. Den kommer ofte svært overraskende inn i livet ditt, nesten som om den daler ned fra himmelen, rett ut fra intet. Den er magnetisk tiltrekkende, den nærmest sjokker deg med den spennende og spesielle auraen sin. For ja, ordet spesiell er ett du i stor grad kan bruke, når det gjelder vannmannen. Dette er originalen, den som skiller seg ut, den som går mot strømmen og den som liker å være en rebell og som elsker følelsen av å være uberegnelig.

Fiskene og kjærligheten

Fiskene er det siste tegnet i dyrekretsen og sies derfor å inneha litt av alle de foregående tegn i seg. Derfor kan det være vanskelig å bli klok på den, for den er på en måte alt og ingenting. Den kan forelske seg sterkt og impulsivt som en vær, langsomt og nytelsessykt som en tyr, snakkesalig og nysgjerrig som en tvilling, ømt og trengende som en kreps, dramatisk og storslagent som en løve, tilbaketrukket og selvoppofrende som en jomfru, velbalansert og vakkert som en vekt, intenst og dypt som en skorpion, optimistisk og eventyrlig som en skytte, grundig og trygt som en steinbukk, distansert og elektrisk som en vannmann og magisk, udefinerbart, fortryllende, lengtende, overjordisk, forhøyet og betingelsesløst som en fisk.

Kontakte meg på aeharaldsen@hotmail.com for bestilling.

PS: Dette er generell soltegnsastrologi, så gå til linken under om du heller vil ha individuell tolkning av deres horoskoper

http://astrologi-og-tarot.com/skriftlig-astrologisk-veiledning)

En kombinasjon av soltegnsastrologi og individuell tolkning, gjør kjærlighetsgaven bare ennå mer verdifull…

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment