UA-132471339-1
Om astrologen

 

OM DIN ASTROLOG

Om astrologen

 

Fakta om din astrolog 

 

Hun har solen i løven i 12. hus (men i konjunksjon med asc, og kan derfor tolkes som i 1. hus)

 

Ascendanten er også i løven (i konjunksjon med sol)

 

Månen står i steinbukkens tegn og ved bruk av Kochs hussystem i 5. hus

 

Hun er født i Bergen 1. august 1974 kl. 04:40

 

Astrologi har vært lidenskap siden hun var 14 år

 

I tillegg til å være                    , er hun allmennlærer med master i pedagogikk (lektor) og jobber nå som språklærer.

 

Hun vet hvordan det føles tro på noe, som mange ikke forstår

 

Hun har gjennomført to 10-dagers Vipassana meditasjonskurs, ett i Sverige og ett i England. Lærte her Vipassana meditasjon gjennom på hvert kurs å meditere 10 timer hver dag i 10 dager. Dette er noe av det mest fantastisk fascinerende astrologen har vært med på!

 

Hun har gjennomført en svært så spennende regresjonsterapi der brannalarmen gikk idet hun befant seg i 5. etasje på hotel Rosenkrantz. Den engelske og aldrende regresjonsterapeuten trengte en hånd ned trappene! PS: Det var bare en øvelse :-)  

 

 

Mer om din astrolog

 

Astrologen tenker at vår frie vilje trumfer det meste. Hun er jordnær til tross for at hun tror på astrologi.

 

Et horoskop kan sees som et kart over vår karakter og vår skjebne, eller meningen med vårt liv, der man kan se tidsmessige tendenser... noen tider er tøffere enn andre, samtidig som alt konstant er i endring. 

 

Når du får vite om hvilke type astrologisk farvann du seiler i - og er på vei inn i - kan det bli lettere for deg å forberede deg og å ta "rette" valg. Ikke minst kan det gi trøst å vite, at det tøffe du nå kanskje står i, også vil gå over... 

 

Astrologen kan hjelpe deg gjennom stille vann og mer stormfull sjø. Ofte er det nettopp når vannet er som stillest - at man kan trenge en som blåser frisk luft i seilene.

 

Hun er spesielt fascinert av hvordan måneknutene kan antyde hvor man kommer fra (tidligere liv, eller tidlig oppvekst) og hvor man utviklingsmessig er på vei.

 astrolog

Anne Elin Haraldsen, Bergen |  aeharaldsen@hotmail.com

Copyright @ All Rights Reserved

UA-132471339-1