UA-132471339-1
Astrologens referanser

EN GOD ASTROLOG?

Om astrologen
god astrolog

På jakt etter en god astrolog?

 

Siden det er viktig med tillitsvekkende referanser, er de samlet opp gjennom årene. Tilbakemeldingene kan gi forståelse av veiledningstjenesten som tilbys, og vise til en                               . Referansene er 100 % genuine, ordrett gjengitt og anonymisert.

 

Referanser:

 

Takk for at du alltid svarer meg så raskt og for at innholdet er så ekte/riktig som jeg føler! Jo mer jeg leser på det, jo mer imponert blir jeg av tolkningen din. Jeg kan gå i detaljer og bekrefte det du har skrevet, men jeg skal holde meg til å si at du treffer veldig godt- som vanlig ;)

 

Jeg opplevde en sånn positivisme og tiltrekning til nettsiden din da jeg kom over den, og jeg fikk en sånn tiltro til deg. Har vurdert å oppsøke astrolog i flere år, men liksom aldri helt turt. Man er så redd for å få høre noe en mister motet av istedenfor noe som isteden oppmuntrer og veileder. Jeg får et inntrykk av at du jobber mest med veiledning i positiv forstand og jeg ønsker derfor å oppsøke deg. Jeg ønske derfor med dette å bestille en astrologisk tolkning fra deg!

 

Tusen takk for veiledningen du ga min sønn. Den var så utrolig god for ham. Du treffer så godt med det du skriver og er så utrolig pedagogisk! Alle gode tanker og takk fra meg.

 

Tusen takk for et fantastisk svar. Jeg fikk litt frysninger og du traff meg hardt på flere ting du skrev. Nå som jeg har din astrologisk analyse i bakhodet, ser jeg svært positivt på framtiden.

 

Tusen takk for veiledningen din. Hver gang jeg leser den, får jeg ro i hjerte og føler meg så lettet. Det er veldig god energi som kommer fra dette.

 

Milde måne, du flotte menneske ! Du må jo være som sendt fra himmelen ... Waaaooowhhh! Du traff så spikeren på hodet, jeg er overveldet og "satt ut" av din fantastiske måte å uttrykke deg på, samtidig som du traff både meg og han på en måte som rett og slett bare var enorm !!  Jeg vil uten tvil anbefale deg videre, for dette var heeeelt vanvittig interessant. Du skriver levende, menneskelig og ungdommelig , digga måten du skreiv på! Tusen takk gode menneske.

 

 

Horoskopet er mottatt med glede! Tårene mine triller nå. Jeg er helt overveldet over deg og dine kunnskaper til å se alt dette.

 

Av en eller annen grunn har jeg ikke lest gjennom teksten fra deg på en stund nå.  Den traff meg så godt at jeg ble litt satt ut, og kanskje jeg ble litt skremt. For du så meg på en måte jeg aldri har blitt sett før. Ikke en gang av mine nærmeste. Så det har tatt en god stund før alle inntrykkene jeg fikk av teksten din har sunket inn. Men jeg tenker mye på den. Og jeg vil bare si til deg at du har hjulpet meg ved å sende meg denne teksten. Jeg kommer alltid til å bære den med meg og ta den frem når jeg trenger det. Den vil hjelpe meg til å forbedre selvfølelsen min, særlig med tanke på at det er en grunn til at jeg er som jeg er.

 

Tusen takk for din astrologiske veiledning - som jeg vil påstå på mange måter er en "innertier" ;-) Jeg ble litt målløs da jeg først leste "brevet" fra deg; det er jo nesten som du kjenner meg!! Det var artig å få en "kartlegging " av seg selv - og jeg ser at dette kommer til å bidra positivt for meg i fremtiden. Det du skriver er som en bekreftelse på det jeg tenker om meg selv (eks styrker/svakheter), og som gjør at jeg kommer til å være bevisst dette i forhold til ALT egentlig :-)

 

 

Astrologens referanser

 

Takk. Dette var akkurat den bekreftelsen jeg trengte. Du treffer utrolig bra!:) Jeg har allerede anbefalt deg til flere venninner, så håper de tar kontakt.

 

Vel, jeg kan ikke takke deg nok. Alt du skrev til meg var som manglende brikker, alt bare falt på plass. 

 

Takk for ett fantastisk bra resonert svar...Du får meg til å roe meg ned, og se ting fra hans side, noe jeg glemmer litt i min "selvopptatthet". Jeg tenkte på deg i går da jeg la meg at, makan til trygghet du gir:) fantastisk. 

 

Tusen takk for utrolig velskrevet veiledning. Blir så glad over at du er så kunnskapsrik innen astrologien, samtidig som du skriver så menneskelig at jeg forstår det så godt! Jeg printer ut mailen og tar det frem hver gang jeg føler litt uro jeg;) Nå ble jeg glad! Og ps: Jeg synes du skal være veldig stolt av deg selv.

 

Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne forklare deg med ord hvordan du har hjulpet meg over 1 å når og hvordan du har lettet dagne mine spesielt i sommer og høst, da det var skikkelig tungt,  jeg har aldri vært så nær et skikkelig "breakdown" før, og du hjalp meg til  å forstå at noen velger annerledes og ikke løser problemer nødvendigvis slik som jeg ønsker eller forventer at de skulle ha gjort. Du har hjulpet meg til å ikke bli bitter, men å verdsette et forhold og en person selv om hun skuffet meg dypt.  Så en stor takk til deg for "Brightening Up My Day !

 

Takk for meget treffende astrologiske vurderinger som hjalp meg til å forstå så utrolig mye mer om hvorfor enkelte ting er som de er. Jeg er virkelig imponert over hvor godt du treffer i dine vurderinger, og hvor godt de forklarer hvorfor vi er som vi er, og oppfører oss som vi gjør.

 

Og ikke minst takk for dine tålmodige veiledninger som har hjulpet meg til å se viktigheten av egne valg og at vi er selv ansvarlig for vår lykke. Dine evner til å lese meg og situasjonene rundt meg, og dine erfaringer har hjulpet meg gjennom en vanskelig tid i forbindelse med kjærlighetens uransakelige veier. Fremtiden ser nå lysere og bedre ut enn på lenge. Takk for din hjelp til å se, og veilede meg inn på de «rette» veier. 

 

Jeg vil bare si at du hjelper meg på en utrolig god måte mere enn noen "psykolog" ville ha gjort, ikke fordi du sier hva jeg vil høre, men at du også stiller meg "kritiske" spørsmål og jeg  må gå i meg selv å tenke nøye igjennom hva jeg egentlig vil og mener selv og stå for dette.

 

Når det gjelder dine evner så er de utrolige, og en av grunnene til at jeg sier det er ikke pga det du sier om meg, for det kunne jeg bortforklart enkelt med at jeg åpner meg for deg og du leser meg godt,  men mest det du sier om min kjære, for han har du aldri møtt. 

 

Jeg er helt stum! Har bare fått lest igjennom svaret raskt, men føler at jeg bare må komme med en umiddelbar tilbakemelding, og det er at det traff som bare det!!!!!! Veldig glad jeg gjorde dette! Nå skal jeg bruke litt tid å lese godt svaret og se på vedleggene, så tar jeg kontakt igjen!

 

Takk for din fine mail og samtalen med deg. Jeg har følt det som at ingen ting har gått min vei, og har fryktet at det skal bli sånn fremover, men du ga meg håp. Så tusen takk! Og takk for at du lyttet og ikke dømte.

 

Hvor skal jeg begynne??? Det er nesten skummelt hvordan du ved å bare få vite hvor og når jeg er født kan finne ut dette om meg! For dette ER meg! ALT STEMMER JO!!!! Jeg må bare få takke deg så mye for tiden du har brukt på dette! Det har vært kjempespennende!!!

 

Hvordan greier du dette? Du ikke bare beskrev, men skildret dette forholdet eksakt som det er. Du hjalp meg mye. Jeg er imponert over alt du klarer å fange opp. Himmel og hav! Jeg må bare neie pent, Anne Elin, og si tusen takk!

 

Jeg må bare få si at du skriver utrolig bra, og din innsikt og kunnskap om astrologi/ psykologi (og min situasjon) er helt fenomenal... Veldig glad jeg har "funnet" deg.

 

Tusen takk for horoskopet! Jeg fikk masse ut av det. Lærte mye nytt om astrologi og meg selv. Skummelt hvordan det du skrev stemte. Du er en god astrolog ! Jeg skal anbefale deg.

 

WOW!! Ikke bare følte jeg meg totalt avkledd som menneske når jeg leste om meg selv og hvordan jeg er i forhold, spesielt den frihetsfølelsen jeg bare MÅ ha. Og alt det du skrev om kjæresten min slik jeg kjenner ham pr i dag stemmer også utrolig mye. Tusen, tusen takk.

 

Tusen takk for et virkelig spennende horoskop. Det har vært underlig og morsomt på samme tid å se hvor mye som stemmer. Jeg har fått bekreftelser og dypere innsikt i meg selv. Virkelig noe å ta med seg i livet hvis en ønsker å forstå seg selv bedre og ting som kan arbeides mer med. Anbefaler alle som er opptatt av selvutvikling til å få seg et personlig horoskop, dette er et supert redskap.

 

Hvor i all verden har du vært i alle år når man har lurt på noe?? Dette var saker altså. Og at jeg lar høre fra meg igjen kan du være sikker på.

 

Jeg setter stor pris på den hjelpen du har gitt meg. Du har virkelig imponert meg med innsatsen din. Det virker som om du bryr deg om det du gjør, og ønsker å gjøre en ordentlig jobb - og det har du gjort for meg i alle fall. Tusen takk!


Hjertelig takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding fra deg. Jeg har tenkt masse på deg de siste dagene,og det er en helt fantastisk jobb du gjør. Du har en unik formidlingsevne,som treffer midt i hjertet og i intellektet til følsomme mennesker.Det er nok din livsoppgave å fortsette med dette,tusen takk for at jeg fant deg. Jeg vil veldig gjerne at du stiller mitt kjærlighetshoroskop,og andre horoskop.     

 

WOW! Det var det første jeg klarte å si etter å ha lest!  Hvordan er det mulig at du "kjenner" meg bedre enn jeg gjør selv, og alle rundt meg..og det kun ut ifra fødselstidspunkt og fødested...Hadde tenkt å svare deg i går, men jeg var så full av inntrykk som måtte fordøyes. Alt stemmer med det du har skrevet.., helt utrolig! Tusen takk for astrologisk veiledning, veldig bra, burde vært obligatorisk, på "blå resept".

 

Åååå, horoskopet du har skrevet til meg er helt fantastisk...jeg er virkelig fornøyd... Det er helt utrolig at alt kan stemme så godt av det du skriver. Tusen takk for en utrolig lesning.

 

Dette var utrolig å lese !!  Du skriver og forklarer veldig godt! Du er en meget god pedagog og jeg blir rørt av at du også drar inn deg selv i tolkningen! Det er så flott ! Tusen takk for for at du svarte på spørsmålene mine underveis i tolkningen. Da ble horoskopet enda mer personlig, og som sagt det er rått bra at du også er så "stor " at du kan referere til deg selv og ditt eget liv. Dette var til stor,  stor hjelp for meg. Jeg vurderte jo om jeg skulle gå helt ut av forholdet mitt da jeg skrev til deg, men par tolkningen din gjorde at jeg endret synspunkt på det og at vi nå vil jobbe for å flytte tilbake til hverande.

 

Jeg setter så utrolig stor pris på at du vil svare meg og hjelpe meg gjennom denne vanskelige tiden. Veldig godt å lese det du skriver. Er akkurat slik jeg har prøvd å begynne å leve i håp om å få denne mannen til "å se" meg igjen. Gir meg masse styrke og pågangsmot å se at du mener det samme om hvordan jeg bør gå frem.

 

Å, tusen takk for en spennende tolkning av mitt horoskop :) Jeg fikk egentlig bare lyst til å få deg hjem hit og kunne sitte å pratet med deg i mange timer og dager;) Du er den mest "menneskelige" som har stilt horskop til meg til nå!    

 

 

 

 

Anne Elin Haraldsen, Bergen |  aeharaldsen@hotmail.com

Copyright @ All Rights Reserved

UA-132471339-1