UA-132471339-1
Skorpionen
Skorpionen og kjærlighet

Skorpionen og kjærligheten

              

                          forelsker seg i det stille, og så selvbeskyttende som den er, får du kanskje ikke vite om det, før lenge etter at det har skjedd. Den liker å være sikker på deg, før den utleverer seg, for den hater tanken på å bli avvist, på å ta feil av deg, på å være forelsket i noen som ikke er minst like forelsket tilbake. Så innledningsvis observerer den i det stille, føler deg ut – uten for mange ord – og mener at om det er en sterk nok tiltrekning mellom dere, om det er ekte og intenst nok - så trenger ikke kjærligheten muntlige bekreftelsen. For da kjennes den. Da ligger den så tykt i luften at dere kan kjenne den dirre mellom dere. For slik opererer den; den vibrerer av intense følelser som er så dype og intense at ord nesten ikke kan beskrive dem. Så overveldet kan de bli av sine egne følelser for deg, at de nesten ikke kan snakke. Men om du våger å se dem lenge nok inn i øynene, kan du høre dem snakke til deg fra sine innerste dyp.

 

Det kan være litt skremmende å se en skorpion litt for lenge i øynene, for mer enn å føle at du ser på dem, vil du føle at de stirrer gjennom deg. Så intuitive er de, at de kun ved å se på deg kanskje kan vite mer om deg, enn det du selv gjør. Gjennomskuende, granskende, som detektiver på jakt etter din mørkeste hemmelighet. Tvile ikke på at de finner den. For når de er forelsket i deg, hypnotiserer de deg. Tegnet kan være mørkt sexy, opphissende eggende og karismatisk mystisk. Fristende og suggererende. Og du vil få lyst til å legge deg naken foran føttene dens, du vil få lyst til å fortelle den alt som den vil vite. Og den vil vite alt. Helst vil den gå inn under huden din, gå inn i deg og føle hvordan det er å være deg. Så dypt sitrer den etter deg.

 

En sånn type kjærlighet kan bli for intens for den som foretrekker at kjærligheten er lekende lett og lys. Så avhengig av hvem du er, kan den skremme eller friste deg. Dem som beveger seg i de øvre luftlag, heller enn i de emosjonelt lidenskapelige dyp, kan søke å unnslippe tegnet, som spidder med blikket sitt og med ren og skjær viljekraft starter sin intense forførelseskunst. Kommer du deg unna, er det kun fordi den slipper deg. Intuitivt merker den om du er lettskremt nok til med et ubetydelig haleslag å viftes bort.

 

Tegnet er ikke ute etter overfladiskhet og svevende letthet. Nei. Den søker de dypeste dyp. Sugende, intense, transformative, mektige og totalt hjerteskjærende dyp. Så dypt at det nesten gjør vondt. Så vil du vinne dens hjerte, må du våge å sitte stille. Du må våge å se bak det trollbindende blikket dens og se etter den sterke sjelen som flyter der inne. Du må våge å kjenne på vibrasjonene dens, å tro på dem og å slippe dem inn. Helt inn til beinet. Vibrere med den - gjennom tykt og tynt. Du må våge å overgi deg, å slippe frykten og kontrollen. Det finnes ingen mellomting her. Med dette tegnet er det alt eller ingenting. Ikke begi deg ut med den om du ikke er villig til å følge den til klodens indre den ene dagen og til universets ytterpunkt den neste. Og vite at om du følger den med respekt og lojalitet, vil den også slå følge med deg og gi deg alt av det den har og er… etter hvert vil den også slippe deg inn. Men du må slippe den inn først.

 

Sammen med dette mennesket hjelper det om du selv har en lidenskapelig natur. Fantasien din bør søke dypt. De mørke skygger bør tenne deg. Om dyp lidenskap ikke faller naturlig for deg, hjelper det om du er åpen for slikt og ikke lar den skremme deg. Søk litt dypere enn du pleier. Og føl den ut, heller enn å snakke om det hele tiden. For uansett hva du spør om, uansett hvor lenge og hvordan du prøve å få ham til å avsløre noen av sine dypeste hemmeligheter, vil han ikke avsløre dem. Du kan ikke få ham til slikt. Forteller han noe, er det fordi han selv ønsker det. Ikke fordi du vil. Se på dette som spennende. Aksepter og respekter det. Men tro ikke at prosessen går begge veier. Er det noe han vil vite om deg - finner han det ut. Det holder i de fleste tilfeller at han er nær nok til å sanse vibrasjonene du utstråler. Noe av det han ånder for, er å finne ut hvordan du psykologisk fungerer – han søker alltid etter hva som ligger bak. Her som på alle andre livsområder, går han inn for utfordringen 100 prosent. Og igjen: Avhengig av hvem du er, kan du elske eller hate det.

 

Du trenger ikke smigre en skorpion. Den vet at den er god nok og bryr seg egentlig ikke om hva andre synes. Men til tross for all denne styrken, er det fint å vite at skorpionen under sitt kontrollerte ytre har en sårbar kjerne. Den føler så intenst og så mye, at det til tider truer med å boble over for den. Og årsaken til at den er så forsiktig med å utlevere seg, er nettopp at den er redd for å miste deg. En skorpion har som oftest opplevd mye sorg i forbindelse med tap av dem den elsker. Og nettopp siden den føler så sterkt, så rammes den ekstra hardt. Derfor må den være ekstra forsiktig, når den vurderer om den kan gi deg hjertet sitt. Den ønsker å forsikre seg mot å bli såret. Den trenger å vite at du kan føle like intenst og lojalt som den. Og det er det ikke mange som klarer.

 

Du trenger ikke bli utrygg når den blir ekstra hemmelighetsfull. Det faller som sagt naturlig for den å skjerme seg, og det er som oftest ingen skumle hemmeligheter den har. En spesielt sterk og godt bevart en kanskje… om hvor høyt den virkelig elsker deg. Skorpioner må holde slikt litt hemmelig, for den tenker det er usikkert om en dødelig kan holde ut å bli elsket så høyt. For som med alt tegnet gjør: Den gjør det med hvert eneste lille gram av sin sjel. Det er ekte, intenst og dypt lidenskapelig. Du er heldig om den har funnet deg verdig. Om du har bestått de innledende testene dens.

 

Skorpionen husker veldig godt. De er gode på detaljer. Så gå ikke over grensen og gjøre noe som du vil angre på – for den glemmer det aldri. På den annen siden husker den også veldig godt godheten som du viser. Om du støtter den i en vanskelig periode husker han det alltid, og vil senere gjøre det han kan for å gi tilbake til deg.

 

Du har sikkert hørt at skorpionen kan være sjalu, eiesyk og kontrollerende. Nå forstår du kanskje bedre hva som ligger bak denne oppførselen. Og kanskje blir det lettere for deg å forstå, og å møte den på halvveien. Fange blikket dens og fortelle uten ord at du elsker den.

 

Skorpionen og det erotiske

 

Skorpionen er intens også på soverommet. Den kan ha fantasier og lyster så sterke og spesielle, at den kanskje ikke vil fortelle hva den egentlig har lyst å gjøre med deg. Du har gjerne hørt at den er det mest seksuelle tegnet og den som ”gjør det” mest, og trekker kanskje slutningen om at den lett er utro? Tenk igjen. Det stemmer ikke. Den er på jakt etter den ene spesielle, som den virkelig kan ha det godt med, og når den først har funnet vedkommende, så holder den fast og en av de mest lojale og trofaste som finnes. Da vil den elske å elske med deg til døden skiller dere ad. Men ja... mens den leter, og kanskje ikke finner ”den rette”, så har den sine behov og har absolutt ikke noe problem å finne noen som vil tilfredsstille dem.

 

Den har en enorm magnetisk og erotisk tiltrekningskraft, og mennesker vil trekkes mot den nærmest mot sin vilje. Skorpionen hypnotiserer slik. Om du er usikker på om du er den ”rette” for den, eller om du kun er en som den ”leker” seg med under jakten, så kan du muligens merke det på hvordan den behandler deg. Er det kun sine egne behov den vil ha dekket, og får den deg til å gjøre det på en måte som du føler det ligger dominans under, så vær litt på vakt. Om den derimot gir deg noe tilbake, så kan du være mer sikker. Men igjen: Det er aldri lett å være sikker på noe med er skorpion, for den er så selvbeskyttende og holder kortene tett til brystet – også i sengen. Bortsett fra om du virkelig er den rette for den – da vil den gi deg hele seg og du vil absolutt merke det. Få kan være lidenskapelige under dynene som en skorpion. Den går dypt, dypt, dypt, den virkelig elsker. Det er kanskje nettopp dette som andre aner hos den, og som de søker. Mennesker sanser at det kan være en totalitær og altoppslukende opplevelse å bli elsket av den.

 

Den liker det mørke og mystiske, så alt som går i denne retning kan tenne den. Det litt forbudte pirrer. Inkludert det som smaker av makt og dominans. Så å binde/bli bundet og å bruke bind for øynene, er noe den kan like. Videre rollespill der den ene har makt over den andre. Tabu områder er noe den fint kan leke med og tenne maksimalt på. Om du er med på å eksperimentere litt, og kanskje utvide litt på grensene dine, er den totalt tilstede. Den kan lett få litt makt over deg, så vær observant på ikke la den presse deg for langt, vær bevisst på hvor grensene dine går, så den ikke får deg med på noe du egentlig ikke vil. Husk at den har evne til å hypnotisere også her. Dens overtalelseskraft er bemerkelsesverdig. Samtidig som den har respekt for ”skyggene” sine, som den liker å skjule. For virkelig å tilfredsstille den, kan du få den til å stole nok på deg, til å ville fortelle om de innerste seksuelle lengslene sine, og om det passer deg – hjelpe den å tilfredsstille dem. Da har dere nådd langt.

 

Tegnet har en egen evne til å fremelske den innerste lengsel i sin partner. Den gir seg god tid og liker spesielt godt å pirre deg, å friste deg så mye at du nesten ikke holder ut, og må be om å få mer. Den tenner på dette, siden det får frem hvor stor lidenskap du har for den – hvor sterkt du trenger den. For slik har skorpionen det også: En tendens til å bli besatt og fiksert når det gjelder sex og kjærlighet. Og han ønsker at du skal føle minst like sterkt.

 

Den kvinnelige skorpion

 

Dette er den virkelige sexbomben i dyrekretsen. Få kvinner er like sensuelle, rå, sexy og dyrisk tiltrekkende, som det hun er. Dette er noe hun nærmest ikke kan skjule, selv om hun vil. Vibrasjonene hun sender ut er dyrisk innstilte, og enhver mann som kommer i nærheten, kan nærmest ikke noe for at de tuner inn på henne. Hun er ofte gotisk vakker med ravnsvart hår og kanskje melkehvit hud. Hun har svært høye tanker om seg selv og en sunn måte å hevde seg på. I hennes øyne er det mannen som er heldigst, om hun velger å være med ham. Hun er ikke en som løper etter noen mann, nei, han må komme til henne. Helst bør han underkaste seg og la henne eie seg litt. Hun vil absolutt prøve å forbedre ham, å få det som er negativt ved ham til å forsvinne. Hun kan ofte svært mye av sin tid på en mann, som hun føler har stort potensial, og dette offeret krever hun absolutt noe igjen for, som for eksempel ved at han underordner seg  og viser takknemlighet. Hun er dronning i sitt eget liv, og selvsikker nok til å føle seg som en fullverdig kvinne, også uten en mann. Hun har en holdning som sier ”hva kan du gjøre for meg” heller enn ”hva kan jeg gjøre for deg”? Hun er veldig selvkontrollert og ingen kan holde henne nede.

 

I begynnelsen er hun en mester på å spille hard-to-get. Hun kan sette på et kjølig poker fjes, virke uberørt over dine tilnærmelser, og slik få deg til å jobbe desto hardere. Det hun søker er en villighet til å smelte sammen med henne, hun ønsker i så stor grad som mulig at to skal bli til en. Hun trenger dette psykiske båndet til en mann, en følelse av å møter hverandre emosjonelt og mentalt, hun trenger en sterk kjemi for at hun skal bruke tid og krefter på relasjonen. I begynnelsen liker hun å få deg til å vise hvem du er, uten selv å avsløre for mye. Det hun ønsker er at du skal bli nærmest besatt av henne, hun ønsker å være den beste du noen gang har hatt. Skorpion kvinnen passer best for de menn som er sterke nok til å vise ydmykhet. For dem som er sterke nok til å la henne forme seg i positiv retning. For om du lar henne få lov, vil hun kunne gjøre deg bedre, enn den du allerede er.  

 

Den mannlige skorpion

 

Den mannlige skorpion søker ofte en kvinne som i det ytre skinner solvarmt, og han ønsker at hun skal være like skinnende vakker på innsiden også. Han søker en som er ”lys”, siden han selv ofte føler seg ”mørk”. Han er veldig selektiv og gir seg ikke, før han har funnet kvinnen med stor K. Da vil han ønske å være alt for henne, og har en tendens til å ville holde henne litt for seg selv. Han er ekstremt god til å gi oppmerksomhet, det er en spesiell opplevelse å bli elsket av en mannlig skorpion, for han virkelig trenger deg, det vil føles ekte og dypt. Han er ikke redd for å vise deg sine sterke følelser, selv om han kanskje gjør det mer gjennom handling, kroppsspråk og blikk – og ikke minst gjennom sex, heller enn gjennom ord. Det som også kan være så fint med ham, er at han er virkelig interessert i hvem du er, hvordan du psykologisk er skrudd sammen. Han vil se deg som en gåte, en hemmelighet, som han ønsker å trenge helt til bunns i. Han vil være intens i å finne ut alt om deg – og slikt kan oppleves svært tilfredsstillende for en kvinne. Du vil føle deg sett og interessant. Og det er heller ikke midlertidig, men stadig pågående, for idet han har dekket av ett lag, søker han videre i det neste. Og siden du hele tiden utvikler deg og nye ting skjer, vil det til stadighet være nye ”hemmeligheter” for ham å utforske.

 

Han har tendens til det mørke og litt ensomme, han er vant til å søke innover i seg selv for å finne ut av sine egne dyp, og dette gjør ham sterk og selvgående, han vil ikke lett bli avhengig av deg. Han vil heller være en klippe for deg, og respektere deg for også å være sterk. Er du for sterk, kan det virke truende på ham, er du for lettsindig flørtende kan han bli ekstra redd for å miste deg. Så ja; han kan bli sjalu og eiesyk. Her er det viktig å holde ditt eget fort – samtidig som han kan trenge at du overgir deg litt, er det viktig å ikke la hans frykt for å miste deg få bestemme for mye.

 

Potensielle skyggesider

 

Det sier kanskje seg selv her at en potensiell skyggeside er at skorpionen blir for intens. Om den ikke klarer å kontrollere sine sterke emosjoner, kan den begå overtramp mot andre. Da vil den søke å kontrollere dem, enten åpent eller i det stille, den vil manipulere, herske og dele ut skyld, alt for å få den andre til å oppføre seg slik som den vil. Alt for å få den andre til å elske seg, like sterkt som den elsker den andre. Dette er tegnets utfordring: Å kunne si at noe er nok, å kunne akseptere at ”du elsker meg høyt nok, til tross for at jeg kanskje elsker deg mer. Jeg har kanskje sterkere evne til å elske, enn det du har”. Den kan håper at partneren har mye skorpion i seg, slik at dere kan møtes på halvveien, og elske tilsvarende intenst begge to. Den må lære seg å akseptere at den kan miste. For om denne frykten tar overhånd, kan den støte bort dem den elsker. Dette er noe av det skorpionen skal lære, og det er noe av det vanskeligste på jord.

Skorpionen
UA-132471339-1