UA-132471339-1
Tvillingene
Tvillingen og kjærlighet

Tvillingene og kjærligheten

 

                         forelsker seg med nysgjerrighet. Den stopper opp idet den ser deg, glitrer med blikket, seiler inn på avstand, sirkler rundt deg som en sommervind, napper deg i skulderen og tar deg med en virvelvind. Det kan føles som å bli snappet opp på et flygende teppe, der dere flyr av sted, høyt hevet over alt og alle, og alt du ser er tvillingens lekne, glitrende øyne som ser på deg med denne fortryllende nysgjerrigheten som får deg til å føle deg veldig, veldig interessant! Alt du hører er den lette, kjappe stemmen dens som stiller velformulerte, intelligente spørsmål - om deg – bare om deg! Hvem er du? Hva liker du? Hva tenker du om absolutt alt? Og for hver gang du svarer, responderer den og hever samtalen ennå et trinn, som i en lett og lekende dans – den tar deg med på et luftig eventyr, der dere snakker om alt! Så morsomt det er! Så høyt dere ler! Så interessant og intelligent, så mye tvillingen vet, så verdensvant vedkommende er! På veien møter dere andre på flygende tepper, og tvillingen utveksler beskjeder litt her og der med dem, men hele tiden vender de glitrende øynene dens tilbake til deg, for det er du som er den viktigste!

 

Tvillingen er en mester med ord. Av de tolv stjernetegnene er det den som leker best og mest med ord, som setter ord sammen på måter du aldri før har hørt, som gir begrepet humor en ny definisjon, som har et svar på alt, og som svarer kjapt. Og hele tiden disse slående kommentarene, som gir deg følelsen av at den sier akkurat det rette på rett sted! Den er så mentalt til stede, den følger tankene dine så lett, den er med, med, med! Tvillingen forstår deg og vet hva du skal si, før du har åpnet munnen. Og plutselig kysser den deg. Og det føles som du puster lettere, som du fylles som en heliums ballong, og sammen svever dere videre opp fra teppet, opp, opp, opp! Glitrende latter, øyne, tanker, ord, intelligens – du er i tvillingens rike og skal få oppdage hvor fantastisk ubegrenset det er å være forelsket der!

    

Når tvillingen elsker, så liker den å holde det livlig. Den unngår kjedelige hverdagsrutiner på det sterkeste. Den sørger for variasjon, overraskelser og hele tiden nye interesser og utfordringer. Det å begynne med noe nytt sammen, er noe den er god til. Den er også veldig opptatt av å holde seg oppdatert om alt som skjer i verden, så ulike medier er noe den vil bruke mye tid på. Den liker å vite hva som skjer, og jo nyere info, og jo mer overraskende og utenom det vanlige den er, jo mer tenner den og føler seg lykkelig. Så om du har lyst å gjøre en tvilling ekstra glad, kan du overraske tvillingen med mental stimuli. Om det for eksempel blir litt for tungt og bedagelig på sofaen en søndag, kan du hjelpe den ved å rocke ting opp mentalt, kanskje ved å kjøre i gang en ord lek samtidig med en morsom bryte kamp mellom sofa putene. I begynnelsen av relasjonen, og ellers i hverdagen, kan du holde på nysgjerrigheten dens ved å spare på litt av deg selv, og ikke fortelle den ”alt” for raskt. Vær litt gåtefull, la være å svare på noen av spørsmålene dens, og spill opp til å gjøre ting på egen hånd som du senere kan fortelle den om. Jo mer nysgjerrig du selv er, og i jo større grad du har evne til å gjøre deg selv ”ny”, jo mer vil en tvilling sette pris på deg.

 

Tvillingen foretrekker også å ikke bli for intimt bundet til kjæresten sin, den foretrekker at dere er to selvstendige og enkeltstående individer, som veksler mellom å være sammen og å være alene i hver deres verdener. Det øker potensialet for at det skjer nye, spennende ting, når dere er to som kan gå ut å samle slike opplevelser. På denne måten vil tvillingen inspirere deg til å leve og utforske på egen hånd – til å oppleve dine egne eventyr – slik at dere etterpå kan dele og gjøre opplevelsen til en del av deres fellesskap.

 

Om dette høres stressende og for ”distansert” ut for deg, og du tenker: ”Herlighet, kan ikke den tvillingen holde seg i ro og slappe av litt!” og slenger på at det hadde vært deilig om vedkommende holdt munn litt innimellom, så er det ikke sikkert at en tvilling passer så godt for deg. Men om du derimot selv er en nysgjerrig person som liker både fysisk og mental action, så kjør på! Huske bare på at en tvilling lett kan kjede seg, og vi vet alle hva som kan skje da: Man blir frustrert, skylder på den andre og ting surner til. Kjærligheten skal ikke være en kamp der man må gå på tå hev og spille en annen en den man er. Men for å gjøre tvillingen ekstra til lags, kreves det altså mental variasjon, utfordring, overraskelser og nyheter.

 

Det er ikke så lett for bare en person å fylle på alt det tvillingen trenger av mental stimuli. Her kommer det sosiale inn – det hjelper svært godt på om dere som par har et stort sosialt nettverk med mange ulike personligheter. Og igjen dette med å passe sammen: Om du er den ”rette” for en tvilling, så har du noe naturlig ved deg, som gjør at du aldri helt slutter å overraske den. Dessuten vokser du jo hele tiden som person, slik at du hele tiden blir som ny, både for deg selv og for den andre. Og det viktigste er dessuten ikke at den har det godt med deg, men at du har det godt med den. Du skal ikke gå på tå hev for den, først og fremst skal du være tro mot deg selv. 

 

Som det ligger i tvillingens navn, kan den tendere mot å ha minst to ulike personligheter. På en måte kan den like å være i søkelyset, å være der det skjer og å ha alles oppmerksomhet, og samtidig kan den være en som liker å gå litt i ett med mengden, å gjemme seg og være litt anonym. På en måte er de oftest i godt humør, optimistiske og glade, samtidig som de plutselig kan bli ”mørkere” og se ut til å være deprimerte. Disse ulike personlighetene kan forvirre både deg og tvillingen selv, og det gjør dem kompliserte og kanskje desto mer spennende. Ofte kan de kjapt skifte humør fra strålende til melankolske, og da er det viktig å huske at dette ligger dypt inni dem – det er ikke du som har gjort eller sagt noe ”feil”. La dem spille ut disse ulike sidene av seg selv, og vite at de alltid kommer tilbake til det lette, lyse og lekende igjen. Og jo mindre du fokuserer på det, jo kjappere kommer de dit av seg selv. Det er viktig å anerkjenne den delen av dem som av og til har behov for å være innesluttet og ”mørk”, i tillegg til den utadvendte og lystige personen de som oftest er.

 

Tvillingene og det erotiske

 

Tvillingen tar med seg sin luftige lekenhet og nysgjerrighet inn på soverommet. Den tar med seg sin kjærlighet for ord og variasjon. Så forvent mye lyd, moro og humoristisk eksperimentering her! Det verbale kommer altså godt frem, så om du er en av dem som liker å snakke og bli snakket til under elskov – så gled deg! Det er ikke bare utenfor soverommet, at tegnet er en mester med munnen! De kjappe bevegelsene, som luften selv som beveger seg gjennom rommet - med variasjon innen trykk, temperatur og hastighet – kan gi deg følelsen av at tvillingen berøre deg med hele seg, ved hver millimeter av huden din – samtidig! Han eller hun er en mester på berøring og dette med å skape forventning – tvillingen kan få luften mellom dere til å dirre. Evnen til tilstedeværelse er altså svært konsentrert, og bevegeligheten deres kan skape følelsen av at tvillingen er til stede alle steder på en gang. Den naturlige nysgjerrigheten og lekne åpenheten deres kan gi følelsen av at alt de gjør, er som for første gang! Det ligger i  tegnet at det vil ønske å prøve det meste – i alle fall en gang.

 

Dette med at tvillingen kan ha flere personligheter i seg kan også gjøre ting spennende – for hvem er det egentlig man har sex med i dag? Er det den lettere variasjonen, eller den mørkere? Siden tegnet ikke bare opplever stor variasjon på innsiden, men i stor grad også trenger det rundt seg, kan  rollespill og kostymer være en god ide å bringe med inn på soverommet. Her ligger er stort potensial for variasjon og lek!

En tvilling kan være rastløs og har gjerne ikke så lett for å falle til ro, men den kan merkelig nok bli storslagent tent av bondage. Prøv å binde den og se om det faller i smak. Kanskje kan det være en ide å kneble den også, for en slik kombinasjon kan virker opphissende på tvillingen, nettopp fordi den da ”tvinges” til å oppleve en annen versjon av seg selv. Og alt nytt er jo gull verd for tvillingen!

 

Dette med at tvillingen trenger noe nytt for å være så lykkelig som mulig, kan skape frykt i partneren for ikke å forbli spennende nok, og for å miste vedkommende til en annen. Men tvillingens partner trenger ikke uro seg. For det tegnet ønsker er en å være glad i over lengre tid, en som tvillingen sammen kan oppleve variasjon med. Så tegnet trenger ikke nødvendigvis stor variasjon i partnere, men i det en opplever sammen med partneren! Det ligger en avgjørende forskjell her! Og samtidig ligger det en utfordring for partneren i å bidra til kreativ variasjon – og kanskje først og fremst å kunne slippe seg selv løs og å kunne leke og ha det gøy på soverommet.

 

Den mannlige tvilling

 

Den mannlige tvilling er som oftest en leder i de maskuline miljøer som han ferdes i, og måten han leder på, er gjennom sin humor og sin kjappe replikk. Det er ikke så mange som kan overgå ham her, og han kan fint defineres som ”street-smart”. Han kan ha en tendens til å ferdes i nærmiljøet, og gjerne i de gruppene som opererer litt på kanten av samfunnet. Han er av det sosiale slaget, og blomstrer når han får omgås likesinnede på gateplan. Så en typisk storbymann, kan han også sies å være. Han liker bevegelsesfrihet, og ønsker helst ikke å måtte redegjøre om hvor han befinner seg til enhver tid.

 

Han kan ha en tendens til å ”forsvinne” og er ikke av de beste til å holde avtaler. Her er det viktig å vise ham tillit, for han kan bli svært vanskelig om han føler seg mistenkt og overvåket. Han kan til dels være avhengig av et stort kontaktnett, og også av venner av det motsatte kjønn, for han snakker med hvem som helst og liker ”overfladiske” passiarer. Han liker at livet flyter, og inspireres av å høre om hvordan det flyter også for andre. Så alt for sjalu og kontrollerende, er det ikke lurt å være, skal du være som lykkeligst med en tvilling mann. Har han det godt med deg og er mentalt stimulert, er han svært trofast.

 

Tvilling mannen sjarmerer kvinner først og fremst ved å snakke og å vise seg som verdensvant. Han holder ting lett, heller enn dypt intenst, og viser sin interesse ved virkelig å lytte til deg og å være interessert, heller enn å holde deg lidenskapelig og tett i sine armer. Om du foretrekker den dramatiske, mørke og mer avhengighetsskapende kjærligheten, så er han kanskje ikke rett for deg, men om du liker det søte, troskyldig og glitrende romantiske, det som best uttrykkes med ord - og gjerne med dikt og musikk – så kan dette bli langvarig inspirerende!

          

Den kvinnelige tvilling

 

Den kvinnelige tvilling har en stor fordel for deg som partner, nemlig at hun er mange kvinner i en! Den ene dagen er hun den troskyldige husmor, som står på kjøkkenet og baker muffins til deg. Den andre dagen er hun dristig oppdresset overraskelses bombe og møter deg i døren med høye hæler og kort ballerina skjørt, med en fjær bak på ryggen. Den skal hun ikke kile deg på ryggen med, slik som du kanskje tror, men binde deg med beltet ditt, som hun først river av deg, og deretter skal hun kile deg i nesen med fjæren, til du ikke lenger holder ut. Da slår hun for alvor til, og introduserer deg for den nye venninne som ligger under sengen.

 

Spennende? Ja. Inntil den tredje dagen, som blir noe helt annet, for den tredje dagen er hun den knall harde business kvinnen, som bruker hele dagen på jobb og seg selv, og som beordrer deg å lage middag til henne. Dette er altså en kvinne som du ikke så lett blir lei. Hun har en ekstremt god evne til å vekke glede og humor i deg, er dagen som mørkest, kan hun på ett sekund få solen til å skinne helt inn i hjerteroten din! Hun fortryller deg med det merkelig, søte og morsomme hun kan finne på å si, alle disse løsrevne tanken som kommer trillende og får deg til å endre syn på både det ene og det andre.

 

Hun er ikke bare myk, søt og morsom, men kan også være svært bestemt og nærmest diktatorisk. For hun lar seg ikke så lett styre av følelse, men har som oftest den rasjonelle logikken med seg, og hun vet hvordan hun skal få det som hun vil. Det hjelper for eksempel ikke bra på kjærlighetslivet å sitte dorsk og taus i sofaen og se på TV, uten å snakke med henne. Og du kan heller ikke lure henne og late som at du er ”med”. Om slikt pågår for mye og for lenge, vil hun før, heller enn senere, fly bort fra deg.

 

Hun krever altså en viss grad mental aktivitet. Du bør også kunne lukke ørene fra tid til annen, for denne kvinnen prater kanskje mer enn de andre tegnene til sammen, så aller helst bør dere ha felles interesser, slik at mye av det hun snakker om, faktisk interesserer deg. Du bør heller ikke holde for hardt på henne, og være sjalu og eiesyk, for slik blir hun mentalt sørgelig av. Hun må få lov til å føle seg fri. Om du kan gi henne denne følelsen, samtidig som du stimulerer henne i sin stadige jakt på alt som er nytt og gøy, kan du få gleden av å være svært, svært lenge med henne. Husk også at hun kan bli innesluttet og lei seg, at all den overstadige munterheten hennes kan bli for mye også for henne selv - nærmest som en overdose - og at hun også trenger en klem, litt trøst og å bli tatt vare på innimellom. 

  

Potensielle skyggesider

 

Tvillingen kan bli for urolig og rastløs, både for andre og for seg selv. Den kan overdrive og bli mentalt overbelastet, så å lære å stilne sinnet sitt, for eksempel gjennom meditasjon, er svært nyttig for den. Det å finne roen og å kunne fokusere på en ting om gangen, kan med fordel øves opp, og kan være avgjørende for et lykkelig kjærlighetsliv, for få mennesker kan holde tempo, om dette aktive tegnet blir overaktivt. Tendensen til stadig å søke noe nytt og noe annet kan bli overveldende, om tvillingen ikke øver seg på å gå dypere, heller enn hele tiden å skrape kun på overflaten av erfaringer.

 

Av det som nettopp er sagt, ligger potensialet for truende kjedsomhet i en langvarig relasjon. For ikke å bli for avhengig av at partneren skal være den som stimulerer, kan tvillingen med fordel selv sørge for å ta del i nærmiljøet i så stor grad som mulig, og da helst innen noe som er intellektuelt utfordrende. En tvilling bør ha mange interessante mennesker rundt seg. I denne forbindelse kommer en mulig trussel frem; for mye tid på internett og eventuelt Facebook. En tvilling som er understimulert, kan lett kompensere med avhengighet her. Det kan bli for mye sosial Facebook sjonglering, og for lite tid til partneren som sitter like ved siden av. Det kan bli slitsomt for en partner hele tiden å skulle overgå all annen stimuli.

Tvillingene
UA-132471339-1