UA-132471339-1
Tyren
Tyren og kjærlighet

Tyren og kjærligheten

 

               forelsker seg langsomt. Den trenger tid på å kjenne med alle sanser på dette nye mennesket, denne nye opplevelsen, og den gjør det grundig. Mentalt analyserer den ikke så mye, grubler ikke stort, men kjenner etter langt ned i tærne på hvordan det oppleves å være i nærheten av denne spennende andre. Helt ned til minste detalj kan oksen gå, som til: Hvordan dufter vedkommende? Føles det godt når han eller henne rører ved den? Hvordan ser den andre ut, er han eller hun velstelt? På hvilken måte er personen vakker? Er stemmen behagelig? Hvordan smaker maten han eller hun lager? Jo flere sanser som berøres positivt, jo  lettere er det for oksen å forelske seg. Det totale inntrykket må stemme. Og den gir seg altså svært god tid til å finne ut av slikt. Så om du ønsker at tyren skal bli forelsket i deg, er det viktig å maksimalisere hvordan du presenterer deg. Det er essensielt å være tålmodig og la tegnet få den tiden den trenger.

 

Det hjelper å røre ved hånden dens, å hviske noe i øret på den med din aller mykeste stemme, og spesielt å la den kjenne den varme og kanskje litt raske pusten din idet du gjør det. Bruk tid på utseendet ditt. Sørg for å dufte godt. La den smake på en søt dessert du har laget til den. Av alle tegn er oksen det mest sanselig. Vil du forføre den, er det lurt å fokusere på dette, for jo flere av dens sanser, som du samtidig spiller på, jo lettere vil den altså falle for deg. Det er slik du forfører dette tegnet; via sansene. Du trenger ikke utmerke deg som den skarpeste kniven i skuffen, for til sjuende og siste er det ikke den mentale genialiteten din oksen vil ha... nei, den vil ha deg med hud og hår, den nakne huden din, nytelsen din, varmen, skjønnheten og alt som er trygt og godt. Den lengter etter all den sanselige nytelsen du kan gi den. Og ikke minst ønsker den anerkjennelsen og beundringen din, den ønsker å bli komplimentert for den velutviklede sanseligheten sin. Den lengter etter at du begjærer den med hud og hår, at du har minst like stor innlevelsesevne som den selv har, slik at dere kan nyte sammen i så stor grad som mulig. Så vær jordnær når du skal forføre tyren. Vær konkret og hold bakkekontakt.

 

Status og materielle verdier betyr også mye for tyren, for den har en tendens til å likestille storslagne ytre verdier med indre. Den kan lettere tro på at et menneske er stabilt, utholdende og til å stole på, om vedkommende har en ryddig og god økonomi. Dette kan imponere den, med bakgrunn i de menneskelige verdiene som den anser ligger bak en slik type vellykkethet. Den setter likhetstegn mellom materiell rikdom og sanselig behovsdekning, for det gode liv frister svært, svært mye. Det er jo nettopp her tegnet er en mester – i å være en livsnyter av dimensjoner – så det er ikke så rart at den likestiller materiell velstand med sanselig nytelse. Men husk at den tenner mer om du stryker den over nakken med en fjær, enn om du gir den en eksklusiv gave uten sanselighet. Materiell status gjør det tryggere for tyren å forelske seg i deg. Det er ikke avgjørende, men det forenkler ”saken”.

 

Tyren bruker også lang tid på å gå inn i et forpliktende forhold. Dette er fordi den vil være sikker, før den våger seg på noe seriøst. En av grunnene til dette er at den hater å bli avvist og å feile i det den gjør. Som et fast jordtegn er den veldig grundig, konkret, jordnær og stabil i alt den gjør, og når den bygger opp noe, liker den at det skal være fjellstøtt. Den bygger opp for å bevare og for å få et forhold til å vare, så før den forplikter seg til deg, må den ha visse garantier for at du er en solid nok livspartner å bygge med. Den vil ikke bruke tid og energi på å bygge opp noe sammen med deg, som du senere mest sannsynlig vil bidra til å rive ned.

 

Så vil du ha den til å bygge et liv med deg, må du vise din intensjon om seriøs langvarighet. Dette, pluss den nevnte sanseligheten, som viser at du virkelig kan nyte det gode liv sammen med den. For det du kan gjøre sammen med en tyr, er nettopp å bygge et solid og godt liv. Det kan altså ta lang tid å vinne en tyr, men når du først ”har” ham eller henne, vil det som oftest også vare lenge. De liker ikke så godt endringer, og er heller ikke kjappe til å ombestemme seg. Det vante er oftest det beste for en tyr, så med dette tegnet kan du føle deg trygg på at vedkommende er trofast. Siden den bruker så lang tid på å forelske seg, er det lite sannsynlig at det skjer noe plutselig bak din rygg.

 

En annen årsak til at tyren operere langsomt, er at den er styrt av kjærlighetsplaneten Venus, noe som gjør at den foretrekker at andre kommer til seg, heller enn selv å måtte jakte. Den kan være noe passiv her, eller med andre ord ekstremt bedagelig og tålmodig – og kanskje irriterende passiv - for en som tilhører et mer impulsivt og rastløst tegn (for eksempel væren eller tvillingen). Tegnet sitter i sitt trygge, vakre rike, i palasset sitt, og er vakker, innbydende, fristende og forlokkende. Den mer lokker andre til seg, enn å jakter på og nedlegger byttet, slik væren gjerne gjør. Den er en mester på å friste og fortrylle deg. Sakte, men sikkert bygger den fristelsen opp, slik at den nærmest forhekser deg til å komme nærmere... og nærmere... Tyren har en svært sterk og sanselig erotisk tiltrekningskraft. Og som oftest har den også en svært vakker stemme, som den forlokkende hvisker ”kom, kom” i øret ditt med...

 

En ting det er lurt å vite om en tyr, er at den er svært, svært bestemt. Sta vil vi andre kanskje si, men den vil ikke være enig, for den foretrekker definisjonen ”bestemt”, og dermed er den saken avgjort. Basta. Har den gjort seg opp en mening om noe eller noen, er det nesten umulig å rikke den. Samtidig liker den fred og harmoni. Så om du er uenig med den, og ønsker å presse din mening gjennom, så velg dine kamper med omhu, for det er nesten umulig å få den til å ombestemme seg! Den har lang lunte og blir svært sjelden sint, men om den først blir forbanna, kan den eksplodere som få andre kan.  På samme måte som den langsomt bygger opp en relasjon, kan den på samme måte bygge opp sinnet sitt. Stort sett er tyren vennlig, mild og snill, men du bør likevel ikke trekke den for langt. Da kan den altså overraske deg med sitt bråsinne! Om du vil se positivt på staheten dens, kan du tenke på at når den har bestemt seg for DEG, så endrer den ikke mening så fort. Dessuten vil den forsvare deg med all sin bastante tyngde og vise det overbevisende sinnet sitt ovenfor din fiende, om det skulle bli nødvendig.

 

Tyren og det erotiske

 

Den langsomme oppbyggingen er noe tyren tar med seg inn på soverommet. Også her liker den å bruke lang tid, og forspillet varer gjerne lenge. Det skal spilles på alle sansene, ikke en eneste en skal utelukkes, og som i tantrisk sex bygger oksen på det ene sanselige elementet, etter det andre, slik at det til slutt blir så hett at det truer med å eksplodere. Og da holder den seg gjerne, holder på nytelsen og utvider den gjerne ennå et hakk, kanskje bruker den et spesielt triks den har, som den selv har kommet på, og som du ellers bare kan lese om i svært kreative erotiske bøker, som ofte er skrevet av nettopp en tyr. Her kan den overraske deg, for den kan finne på ting som du aldri før har erfart. Den er en mester i å spille på alle andre områder, enn kanskje nettopp de mest fremtredende erogene sonene dine, og det som kan overraske deg er at den kan få hele deg til å føles som ett eneste erogent punkt – på en måte som er helt ny for deg. Og du som kanskje trodde at tegnet var forutsigbar! Nei, absolutt ikke. Nå er du på området dens, og her får du føle på både det ene og det andre!

 

Kanskje må du be om det, før du får det du lengter etter. For det gir oksen ekstrem nytelse å se at du vil ha den så sterkt. Den liker å ”plage” deg, til du nesten ikke holder ut. Du bør altså sette av tid når du skal ha et romantiske møte med en av tegnet. En kjapp en er ikke dens sterke side. Den presterer ikke godt under tidspress. Det stjernetegnet kan lære deg i sengen, er å være tilstede med alle sansene dine, til å kjenne etter virkelig godt. Den kan lede deg inn i nuet på en måte som ingen før har gjort. Hvordan føles det når den puster deg varmt under foten der huden er tynnest? Når den slikker deg i håndflaten så lenge at det virkelig blir erotisk? Ta inn alle de små finessene dens, og den vil elske deg for det. Bruk spesielt god tid på å berøre hver centimeter av nakken dens, for tyrenakken er et svært erotisk punkt.

 

Til tross for at tyren kan være et oppkomme av ideer i sengen, må du på sikt gjerne være forberedt på å gjøre mye av ”jobben”, for tegnet kan være litt bedagelig av seg. De kan rett og slett være litt passiv, og foretrekke at den andre gjør mesteparten. Den kan foretrekke å ligge underst, for bedre å kunne betrakte nytelsen din. Hvilket er en hemmelig for god sex med en som er født i dette tegnet: Jo mer du klarer å leve deg inn i det og nyte, jo mer nyter den. Dette kan man godt si gjelder for de fleste, men for tyren gjelder dette spesielt. En fordel med tyren er at den ikke kjeder seg så lett. Den kan like det som er trygt og innarbeidet, for å si det slik, så den har ikke stort behov for å finne andre, og kanskje mer spennende, nye sengepartnere å eksperimentere med. Du holder. Du får alt den har.

 

Den kvinnelige tyr 

 

Denne kvinnen er en av de mest feminine i dyrekretsen. Med selveste kjærlighetsplaneten Venus som hersker, er hun kvinne til fingerspissene, og en mester i forførelseskunsten. Hun elsker å pleie seg i all slags luksuriøse skjønnhetsprodukter, og den mann som får lov å komme inn på badeværelset og bivåne hennes baderitual, vil føle at han er kommet til et paradis fylt av velduftende bobler, eksklusive oljer og sprakende vannmagi! Denne kvinnen kan virkelig kunsten å bruke alle sansene sine til å nyte sin kvinnelighet, og hun lokker til seg menn med sin naturlige og beroligende sensualitet. Som ingen andre i dyrekretsen har hun sine nærmest hellige skjønnhetsritualer, som sørger for at hun alltid er gjennomsyret av mykt, forførende velbehag. Denne auraen av velpleid femininitet er noe hun bærer med seg overalt hvor hun ferdes, og de menn hun møter på sin vei, kan ikke hjelpe for å påvirkes – om enn ubevisst – av denne velpleide og såpeduftende herligheten.  

   

Hun tar seg god tid i kjærligheten, og stresser ikke med å finne den. Hun er selvsikker nok til å vite at hun vil tiltrekke seg en som er henne verdig og som kan gi henne den tryggheten og stabiliteten hun ønsker seg. Hun søker en skikkelig mannemann, en som er sterk og utholdende, og oftest søker hun oppover rangstigen, mot dem som sitter på de høyeste toppene. Hun vet at de kan trenge hennes deilige dose av varm, myk og sensuell nytelse, for ofte blåser det hardt og kaldt der oppe. På toppene kan man trenge en hånd som er ekstra varm. Få kan som henne gi en mann følelsen av å bli omslynget av varmt, parfymert badevann, bare stemmen hennes en nok til å få en mann lyst til å ønske seg mer av henne, for alt ved henne gir løfter om mer enn bare jordisk velvære og velbehag.  

 

Hun er tålmodig og liker nettopp denne rolige oppbyggingen av alt, så det er sjelden hun maser på deg for å gi henne en bekreftelse på at hun er elsket. For stort sett er hun veldig god på å elske seg selv. Menn føler seg avslappet rundt henne, for hun er jordnær og en smule bedagelig anlagt. Du kan stole på henne, og vite at hun ikke endrer mening om deg så fort. Hun mister ikke interessen så lett, slik som noen andre tegn kan ha tendens til. Hun har ikke lett for å kjede seg, og kan finne stor tilfredsstillelse i å pusle rundt hjemme, samtidig som oftest også er svært så ambisiøs og dyktig innen karrieren sin.

 

Så lenge du tilfredsstiller sansene hennes tilstrekkelig til at hun purrer fornøyd – så kan du få gleden av å være hennes mann så lenge du ønsker. Hun er en trofast og lojal kvinne. Hun hisser seg ikke opp over småting, og blir ikke så lett rastløs og irritabel om livet ikke helt går som hun alltid ønsker seg. Er hun litt ute av balanse en dag, sklir hun heller ned i badekaret sammen med de velduftende oljene sine, og vil du gjøre henne i ekstra godt humør, kommer du etter henne og vasker henne ømt på ryggen. Slik blir livet akkurat som tyrkvinnen synes det er ment for å være: Ren nytelse. 

 

Den mannlige tyr

 

Tyr mannen er god til å få kvinner til å falle for seg, uten at han nødvendigvis gjør noe videre med det. Han sitter stødig og selvsikkert, lar kvinnene komme til seg og samler litt på beundrere, som en sjeik samler på kvinner i haremet sitt. Han liker å vise seg frem og å få kvinnene interessert, uten nødvendigvis å vise samme interesse tilbake. Ofte er det nok for ham å bli beundret og begjæret! Det styrker egoet hans å vite at kvinnene er der, og gjerne på gress. Og helst skal hele marken være dekket av dem. Han ønsker å ”eie” så manges interesse som mulig, for det demper hans frykt for å bli avvist. Dette kan høres fælt ut, og det er ikke meningen, men det kan være lurt å vite at tyr-mannen elsker å bli beundret, mer enn han liker å beundre selv. Han ønsker at kvinner skal se opp til ham. Han kan være litt eiesyk og sjalu av seg, og kanskje gå så langt som til å se på sin kvinne som sin eiendom. Han liker absolutt ikke om kvinnen hans ydmyker ham i påhør av andre. Som en ekte okse, vil han da se rødt! Så er det noe du vil si til tyr-mannen din som kan minne om kritikk, er det viktig å ta det på enerom.

 

En kvinne som vil ha en ledig tyr mann kan med fordel altså vite at det kan hjelpe å jakte litt på ham, for han kan være litt passiv på dette felt. Vanligvis liker menn selv å være den største jegeren, men i tyrens tilfelle er dette litt utenom det ”vanlige”. Han foretrekker at kvinnene sakte, men sikkert kommer til ham – så han slipper å løpe etter dem. Her ser man litt av hans stoiske ro og verdighet. Han er selvsikker nok til å vite at han ikke trenger å løpe etter en kvinne – det er nok av dem som kommer til ham. For partneren er det viktig å vite at dette ikke betyr at han ønsker å ha et seksuelt og/eller emosjonelt forhold til alle kvinner som viser interesse for ham. Nei, en kvinne holder for ham, han er en typisk en-kvinnes-mann som gir hjertet sitt til en om gangen. Men om det er flere der som står i kø for å få ham... vel, han skal ikke nekte dem! I hans øyne øker det bare verdien hans, noe han mener kan anses som en fordel også for kvinnen som har vært så heldig å vinne ham!

 

Potensielle skyggesider

 

Det meste som er godt, kan snus til noe negativt om det overdrives. Tyrens nytelsessyke er en potensiell trussel. Om den nyter for mye, kan den ha en tendens til å bli dorsk og lat, legge på seg og bli for passiv, rett og slett. Den kan sette seg på gjerdet og forvente at alle andre skal gjøre jobben, den kan bli for vant til det den allerede har, og ta deg for gitt. Den kan stagnere. Og partneren kan vokse fra den, når han eller hun ikke lenger synes at å massere oksen på ryggen er nok. Det er viktig å ikke gi for mye til den. For selv om den også elsker å gi nytelse, kan den fort bli for godt vant til å se deg beundre den, samtidig som du gir. Ikke la tyren ta deg for gitt. Som motgift mot passivitetet, trenger oksen å være ute i naturen og få kjenne jorden mellom hendene – bokstavlig talt! Blir den liggende for mye på sofaen – lokk den med ut. Om den har bestemt seg for å la være, så kan du først som sist gi opp, så mase ikke på den, men lokke den heller med noe godt. Medisinsk er det også for den å reise til en fremmed kultur – lite kan som dette rykke den opp, om den begynner å gro fast som kongen eller dronningen på haugen! 

 

En annen potensiell skyggeside er at tyren kan holde for godt fast. Den kan betrakte partneren som dens eiendom, og bli eiesyk og sjalu. Den kan begynne å se den andre som en forlengelse av seg selv, som en del av sin arm, som den skal ha full kontroll og råderett over, slik at den andre begynner å føle på en klaustrofobisk ufrihet. Det er viktig å være to selvstendige individer, i stedet for ett sammenvokst. Det er viktig å unngå tosomheten, og gjøre ting også hver for seg. Til tross for at stabilitet kan gi store mengder trygghet, kan for mye ro ta bort noe av spenningen, som også er nødvendig for at et forhold skal være i vekst. Tyren kan med fordel slakke litt på eiesyken, og partnere kan bidra ved å nekte å la seg kontrollere/eie.

Tyren
UA-132471339-1