UA-132471339-1
Vekten
Vekten og kjærlighet

Vekten og kjærligheten

 

Å være forelsket er nærmest en naturlig tilstand for                      . Den faller lett og er kanskje mer forelsket i selve forelskelsen, enn den er det i deg. Samtidig søker den stadig etter den ene andre, som kan utfylle den selv. Så den ser deg, like mye som den ser seg selv. Den ser dere sammen, og elsker alt det vakre og skjønne som finnes både inni og rundt dere. For den er ingenting mer fantastisk enn to som er på samme plan, enn to som er forelsket i hverandre, synes den. Den tilstanden tilfredsstiller alt den drømmer om, hvilket er en total harmoni og likevekt, en total forståelse mellom to, en relasjon som utsletter all krangel, disharmoni, brutalitet og vulgaritet.

 

Dette tegnet er kommet hit for å se, være og skape skjønnhet, for å kreere harmonisk balanse i alt. Den er en mester i å skape orden ut av kaos, å være en diplomat som får mennesker til å forsones, å se alle sider av en sak – den er kanskje det av alle tegn som i størst grad mestrer å fokusere på og manifestere det vakreste i livet. Selv om det kan ta litt tid for den å lære det. For den er fra fødselen ikke utlært i dette, men kommet hit nettopp for å øve seg og til å bli en mester i det. Fra fødselen bærer den også med seg gaven det er å behage dem den kommer i kontakt med. De fleste kan – og vil heller ikke - motstå dens sjarme. Bare smilet dens kan få kloden til å dirre av velbehag. Den har dyrekretsens vakreste smil. Den har som oftest også en svært melodiøs stemme, og få kan som den diskutere på høyt nivå, uten å heve stemmen.

 

Tegnet balanserer i alt den gjør, og den har en utpreget rettferdighetssans. Det er få som kan vinne en diskusjon med den, og om du prøver å få den til å krangle med deg og å få den til å miste balansen - kanskje fordi du blir trigget av at den alltid er så høflig og dannet - og vil like å vippe den av pinnen, vil den enkelt og greit bare smile til deg – og du vil automatisk smile med. Så du kan like gjerne gi opp før du har forsøkt. Vekten har øvet seg et helt liv i å se alle saker fra alle sider, og for hver gang du kommer med et argument, vil den komme med et svært så intelligent og kjapt slående motargument. Slik skaper den også harmoni, for den lærer deg at det ikke er vits i å krangle.

 

Den nekter å inngå i krangel, nekter å bli vulgær, heve stemmen og synke til det mer dyriske nivå. Dette er noe du kan ta det positive fra, eller velge i vill frustrasjon å kjempe imot. Skriker du lenge nok, er en ting sikkert: Den vil gå. Den er som sagt kommet hit for å skape skjønnhet, balanse og harmoni, og om du ødelegger for den, forlater den deg (situasjonen). Den bruker gjerne litt tid på å forlate deg, for den hater å såre noen og å skape disharmoni, men den blir syk av å leve under uro. Så senere, heller enn før, vil den gå. Men om du er villig til å gi deg, så trekk ut hånden og be om unnskyldning, samtidig som du følger opp med å akseptere den, akkurat slik som han eller hun er. For få kan som den kunsten å tilgi, når den andre ber om fred.

 

Det den ønsker er å inngå i en varig meningsfull relasjon med deg, der dere kan møtes på et høyverdig og åndelig plan. Den er full av følelser, man kan også være god på å skjule sin lidenskap, og igjen slår denne balanseringen dens inn; den liker ikke å gå til ekstreme ytterpunkter, så å vise for sterke følelser er noe den gjerne holder tilbake med. Så du trenger ikke forvente alt for mye lidenskap fra den, heller en mer øm, søt, mild og varm romantisk tone – for er det noe som vektene kan, så er det å være romantiske! De elsker lune kvelder foran peisen med et glass vin, avdempet musikk og levende lys – og med deg inntil seg – du er stjernen så klart – den elsker å snakke med deg, den ønsker å forstå og å kjenne deg, og den trenger en som kan speile den, en som den kan oppleve hvordan det er å være seg selv sammen med.

 

Den har også svært høye krav i en kjærlighetsrelasjon, kanskje urealistiske til tider. Du bør helst være feilfri, slik den søker å være, for å tilfredsstille den. Men ingen er feilfri, så dette kan være en kneik dere må over. Den liker å se ting slik som den kunne ønske at de var, og kan ha en tendens til å se bort fra det som ikke passer inn i dens idealverden. Slik kan den undertrykke en stund, samtidig som dens behov for å balansere til slutt vil presse seg frem og få den til å eliminere det som skurrer. Skyggesidene dine bør du lære å takle på egen hånd, for å ha det svært godt sammen med en vekt. Du bør lufte dem andre steder, med andre mennesker, om du ikke kan klare å lufte dem på en avbalansert og høflig måte sammen med vekt partneren din. Også slik ”oppdrar” tegnet og skaper rundt seg den harmoni som den så sårt trenger.

 

Vekten er svært sosial, liker festivitas og er god likt av ”alle”, den kan dette med høflig og vennlig konversasjon, den øker alltid stemningen rundt bordet og er svært så inkluderende. Man føler seg rett og slett oppstemt i møte med en vekt i sosiale settinger. Den tilfører alltid noe vakkert og stemningsfullt, noe som forskjønner omgivelsene. Og den liker det skjønne i alle den har rundt seg, den søker det, utforsker det og nyter det. Slik skapes en behagelig atmosfære der den er. Så det er aller best om du også er av det sosiale slaget, og liker at partneren trenger mennesker rundt seg. Den liker ikke å være alene. Samtidig liker den aller best å være alene, sammen med deg. Den fungerer best på det planet der en og en samhandler, heller enn å befinne seg i store, upersonlige grupper. Store forsamlinger er noe den unngår.

 

Vekten og det erotiske

 

For vekten er det mentale like viktig i sengen, som det fysiske. Den elsker med høyverdig, filosofisk og erotisk tankekraft, slik at sex for den er best når den har det med en som den beundrer og er tent på - mentalt sett. Den beste sex har den med en som den er på mental bølgelengde med, en som den også kan snakke med utenfor sengen. Så one night stands står ikke høyt på dens seksuelle prioriteringsliste. Rå sex, uten de rette følelsene involvert, er ikke noe den foretrekker. Den er heller mer sensuell, erotisk, romantisk og myk, men ikke dermed sagt at den ikke kan utforske alle sider av det seksuelle felt, jo da, den er veldig nysgjerrig, åpen og eksperimentell, så det kan den, men aller helst ønsker den en stabil partner å ha sex med i et langvarig forhold. Slik øker den sjansene for å oppnå den rette balansen, å fininnstille den rette stemningen – for som i livet ellers, er det svært viktig for tegnet å balansere også under dynene.

 

Dette gjør at stemningen rundt er svært, svært viktig for den. Belysningen må absolutt være rett, å elske under skarpt, kaldt neonlys er ikke noe for den. Det skal være mykt, behagelig, vakkert - alt som den omgir seg med! Og ikke bare på det fysiske plan, men selve tanken må også henge med, så om man har kranglet like i forveien, og stemningen er amper, så er det ikke ideelt for tegnet å ha make-up-sex. Nei, den liker å ha gjort opp på forhånd og å være i god harmoni og stemning allerede før man har sex. Også tanken må være vakker. Forspill for dem kan begynne med en god samtale der man virkelig når hverandre, det kan begynne med at man skaper noe vakkert sammen – alt kunstnerisk som forskjønner verden kan tenne den og gi den lyst på mer av det vakre, i form av sex.

 

Under dynene gjelder også balansen og rettferdigheten ikke minst. Den kan like å bli oppvartet og å ta imot, men den liker også å gi tilsvarende tilbake, den liker ikke å stå i seksuell ”gjeld” til deg, for å si det slik. Den er en veldig fintfølende og intuitiv elsker, og få kan som den berøre deg på en måte som får deg til å føle deg så ekstatisk! Det er som den kan skanne hver millimeter av kroppen din bare ved å føre fingrene et stykke ovenfor huden din! Den har noe mektig mentalt ved seg som omskapes til fysisk magi når den er naken sammen med deg. Som om dens tankekraft hever dens fysiske berøring, som om den allerede vet hva du vil ha, og så utfører den det – elegant, pirrende og erotisk.   

 

Den kvinnelige vekt

 

Denne kvinnen setter prinsipper svært høyt. Hun er opptatt av rettferdighet og ser det som sin ”jobb” å rette opp i det som er urettferdig i verden. Skjønnheten, balansen og harmonien som hun bærer med seg fra å være vekt,  manifesterer seg mer på det mentale plan, heller enn på det fysiske. Misforstå meg rett: Hun er som oftest en svært, svært skjønn og yndig kvinne, men det er ikke den fysiske siden hun er mest opptatt av. Det er ideene, de høyverdige prinsippene og rettferdigheten som hun streber etter skal være velbalansert og så ideell som mulig. Hun setter seg selv svært høyt og ser seg som likestilt med enhver mann. Hun søker en mann som kan matche henne i dette filosofiske og høyverdige prinsipielle. I et forhold liker hun å dele fifty-fifty på alt, og utroskap noe hun absolutt ikke kan akseptere.

 

Hun har en spesielt god evne til å manifestere det som hun tenker. Slik sett oppnår hun som oftest det hun vil, og denne egenskapen er noe hun utstråler, slik at mange menn oppfatter henne som en ideell kvinne, som kan gjøre dem godt. Dette, i tillegg til den gåtefulle, eteriske auraen hun oftest har, gjør at mange menn legger an på henne, og få er som henne god på å avvise dem. Hun har en tendens til å være distansert i begynnelsen av et forhold, for å gi seg tid til å vurdere – og å fungere som dommer – for om dette er en mann hun ønsker å bli nærmere kjent med. Ingen mann bør undervurdere henne intellektuelt og tro hun er bare eye-candy. Dette er en smart kvinne med høye krav, som skatter likeverdighet i enhver forbindelse med en mann. 

 

Den mannlige vekt

 

Denne mannen er flink til å forføre. Han forstår og virkelig liker kvinner svært godt, og han har en måte å være på, som skaper interesse, trygghet og fascinasjon hos kvinner. Han er så myk og forsiktig, så forståelsesfull og oppmerksom, at en kvinne lett kan føle seg som den eneste i verden, sammen med ham. Utstrålingen hans er så vakker og nesten som av en annen verden, at en kvinne ikke kan noe for at hun vil ha mer av ham. Han har vakker stemme, et smil som smelter, kommuniserer oppløftende og intelligent. Han kan kunsten å fylle luften rund seg med den romantiske følelse som finnes på film, han kan dette med å skape en stemning som fortryller en kvinne og får henne til å glede seg til fremtiden.

 

Det er ikke lett å slippe unna, om du først har blitt betatt av en mannlig vekt. Han vil forføre deg med ord om og om igjen, og uansett hvilke argument du måtte ha for å opptre fornuftig (nei, la oss vente og gå forsiktig frem), så vil han med letthet kunne overtale deg, for med både ord og forførelse er han en mester. Han har en myk måte å overtale deg på, og det er ikke så lett å avsløre den insisterende styrken som ligger bak. ”Jernhånd i silkehanske” er et uttrykk som tidligere er brukt om ham.

 

Selv om tegnet som oftest er aktiv og på farten med å sette alle de inspirerte ideene sine ut i live, er det greit å vite at den innimellom trenger å roe helt, helt ned. Da kan den over lengre perioder blir liggende på sofaen og bare nyte, og kanskje overdrive. Dette er ikke latskap, men vekten trenger ro innimellom, for senere å kunne ta den svært så aktive stilen opp. Og mentalt sitter den egentlig aldri stille. Den trenger fysisk ro, for å kunne utnytte sin mentale kapasitet maksimalt.    

 

Potensielle skyggesider

 

En fare kan være at tegnet kommer ut av balanse, at den vippes av pinnen og ikke klarer å unngå å bli ekstrem. Da blir den usikker og kan få følelsen av å miste seg selv. Og den kan bli ganske så deprimert på grunn av dette. Det kan føles for den som at teppet rykkes bort under bena på den, og den kan gjøre og si ting som er utenfor ”normalen” for den. Den har det ikke så godt da, og da kan den heller ikke gjøre godt for dem den har rundt seg. Så for å støtte den, kan det være lurt å la den vippe litt frem og tilbake, la den få rase ut litt, før den får stabilisert seg igjen.

 

En annen skyggeside er at vekten kan få problemer med å ta avgjørelser, og da spesielt innen kjærlighetsrelasjoner. Den kan få et problem med virkelig å forplikte seg, fordi idet den sier ja i det ene øyeblikket, får den en automatisk trang til å si nei i det neste. Denne vankelmodigheten kan gå på nervene løs hos en partner, som kan bli lei av å vente på en endelig bekreftelse, og heller finne seg en mer sikker og bekreftende partner. Ofte kan det faktisk hjelpe å stille den et ultimatum, eller selv å være den som tar avgjørelsen for deg, så den kan få fred fra denne evige frem og tilbake bevegelsen sin.       

vekten
UA-132471339-1