UA-132471339-1podcast
BROADCAST

ASTROLOGENS PODCAST 

En podcast om kjærlighet og astrologi

Velkommen hit, du som elsker og vil bli elsket, for her handler det om kjærlighet og astrologi. Hvordan viser du kjærlighet? Hvordan foretrekker du å bli elsket? Hva trenger du, for å elske så høyt som du kan? Hvordan kan du vinne noens hjerte? Vi bruker astrologi som redskap, for å svare på spørsmål. Veien til et menneskes hjerte, kan også gå gjennom hans eller hennes horoskop. UNIK MULIGHET OM DU ER TIDLIG UTE MED SPØRSMÅL TIL ASTROLOGEN!

Astrologen setter stor pris på innspill for å bygge denne sendingen, og liker å svare på spørsmål. Er du tidlig ute, kan du være så heldig at du kan få en lenger, skreddersydd tolkning av ditt horoskop - helt gratis! Eller kanskje ennå bedre: En tolkning av partnerens horoskop! Og hvorfor ikke slå på stortrommen med det samme, og spørre om en tolkning av din og kjærestens parhoroskop! Da ser astrologen først på deres individuelle horoskoper, for deretter å sette disse sammen, og se hvordan dere påvirker hverandre. Det ideelle her, er om du har eksakt klokkeslett for begge parter.  

Denne muligheten forsvinner så klart, idet mange finner frem til den, så her er det som sagt om å gjøre å være tidlig ute. Velkommen til å sende en e-post med spørsmålet ditt, og astrologen lover deg såklart full anonymitet.

Tidligere episoder:

Astrologen har lagt tre frivillige og anonymiserte under luper, for å tolke deres horoskoper og svare på spørsmål angående tøffe tider og timing av det å skulle få barn. Episoden er ment for å vise hvilken tolkningsstil astrologen har. 

I denne episoden snakker jeg om stjernetegnet væren og hva som gjør den glad. Dette tegnet er det som i størst grad har evnen til igangsetting. Den er lidenskapelig og liker å være fysisk. Tegnet er her for å lære seg å være modig. Så alt som kan utfordre, og overvinnes, vil gjøre tegnet fornøyd med seg selv. Konkurranser, å overgå sin egen rekord, å være best i noe, å sette igang nye prosjekter og å utfordre sine frykter, er alle ting som er bra for væren. Samtidig er det viktig å lade batteriene innimellom og ikke kun være "på". Væren kan ha godt av å kjede seg litt, og observere andre som kjemper. Den bør finne ro nok til å la inspirasjonen komme av seg selv, så kan den være sikker på at gnisten tennes på ny... og på ny. 

"A little bit of creativity, makes it funnier to be me"  

Vi har alle en løve i oss. Den elsker å skape og å bli anerkjent for det den gjør. Her kommer en liste over 5 konkrete ting en løve kan gjøre - kun for gledens skyld. Med andre ord: Fem ting som gjør løven glad. Og husk at dette også gjelder DEG, selv om du ikke har solen i løvens tegn. Du kan ha månen der. Kanskje Venus? Vi har alle solen vår i ett av tolv tegn, så alle har en indre skaperkraft og et behov for å bli sett. Jo sterkere løvesignaturen er, jo større er behovet for å uttrykke seg kreativt, og helst å motta applaus for det. For noen kan det holde å være sitt eget lille publikum, mens andre kan foretrekke en fullsatt konsertsal. Noen liker å være kreativ i det stille, og kanskje skrive en bok, mens andre liker å gjøre det høylytt og for åpen scene. 

Valentinsdag og astrologi - hvilken kjærlighetsgave passer best for din elskede ut hva hvilket stjernetegn vedkommende har? Hva kan du gjøre for kjæresten din, for å gjøre at han eller hun føler seg ekstra høyt elsket? Her kommer noen råd. Om årets Valentinsdag er over for denne gang, passer jo også disse stjernetegnsrettede rådene for en hvilke som helst dag du ønsker å gi kjæresten litt ekstra oppmerksomhet. Husk også at selv om en person har solen i for eksempel væren, så er han eller hun så mye mer enn "bare" en vær. Vedkommende kan ha mange viktige planeter eller kanskje den følsomme månen i andre tegn, slik at personen får en sterk signatur også her. Dessuten finnes litt av hvert tegn i oss alle, på en eller annen måte, så er du ute etter romantiske ideer, så kan du lytte til rådene for alle tegnene, om du vil. Jeg håper du finner noe som gjør romantikken og lidenskapen bedre i ditt liv. Lykke til, og takk for at du lytter.  

Ta kontakt om du har tema-ønsker og/eller spørsmål!OM Å GJØRE MONOLOGEN FOLKSOM


Astrologen har mange ideer til fremtidige tema å ta opp, men det er så mye mer meningsfullt og givende, når man svarer på spørsmål fra lyttere. Da vet man at man det sitter noen og hører på, som virkelig er interessert i det man snakker om. Det motiverer og inspirerer til å lage flere episoder, når det er noen "der ute" som ønsker dem. Å holde en slik monolog, blir altså mer "folksom" om man kan se for seg et publikum. 


Det hender ofte at spørsmål til astrologen går igjen og igjen, og at lange og identiske utredelser gis til bare en og en - hvorfor ikke svare en gang for alle? Ett spørsmål som for eksempel ofte går igjen, handler om hvorfor en mann har trukket seg bort og blitt stille, og gjerne da etter en innledende fase der han har vært ganske så "på", ovenfor kvinnen. Astrologen har ikke tall på hvor mange ganger dette tema er tatt opp individuelt. Det er følgelig tenkelig at det finnes mange "der ute", som vil sette pris på et generelt svar om menn og deres atferdsmønstre i denne forbindelse. For dette handler ikke spesifikt om en mann, og ett horoskop, men heller noe som er "normalt" nettopp for mannekjønnet. Det er slike saker som astrologen kan tenke seg å besvare godt.


Det sies at den beste måten å lære på, er å lære bort noe til andre. Sånn sett har astrologen stor kunnskap til enkelte psykologisk og kjærlighetsrettede tema, til tross for at hun ikke er utdannet psykolog eller parterapeut, men pedagog. Astrologen vet hvor skoen trykker, for å si det slik, og kan sånn sett finfokusere tema.    ROMMET EN HØST ELLER VINTERSDAG


Astrologen holder en monolog, et foredrag, et innlegg - hun analyserer, fabulerer, tenker høyt - og sitter i sitt eget rom, mens den som lytter, sitter i sitt. Hvor møtes vi?


Astrologen ser for seg et varmt og koselig rom, fyr på peisen på midtveggen i rommet, 3 store, dype, myke sofaer og noen små bord foran peisen. Et stort, langhåret teppe i varme jordfarger ligger under sittegruppen. Rundt denne, finnes småbord, pidestaller og hyller med mangfoldige stearinlys, slik at deltakerne sitter som i en sirkel av lys. Og så denne sprakende peisen foran sittegruppen... så vidunderlig varmt. På bordene i midten står karafler med rødvin, sammen med nydelige stetteglass i farget glass. Pledd i ull og i varmende farger ligger strødd utover både sofaer og pent foldet i en korg ved den ene enden av den ene sofaen. Rundt denne sittegruppen foran peisen, inne i lyssirkelen finnes det et lag av høye, grønne panter, som gir følelsen av at vi sitter i ute, men samtidig inne. Veggene i rommet er i glass, og om vi hever perspektivet, og ser rommet fra høyt, høyt der oppe, ser vi at det er et orangeri vi sitter i. Eller med andre ord; et gammelt drivhus, der alle veggene og taket er av glass. Drivhuset er plassert dypt inne i en skog, i tilknytning til et gammelt og hemmelig plassert herskapshus, så på en måte sitter vi både inne og ute på samme tid. Og her prater vi. Om astrologi. 

UA-132471339-1