UA-132471339-1
Personvern


TAUSHETSPLIKT og PERSONVERN

Astrologen har taushetsplikt

 

Et horoskop er noe svært personlig, og for en astrolog forteller det veldig mye om deg.  Du deler privat og kanskje sensitiv informasjon, når vi mailer frem og tilbake, eller snakker på telefon. Derfor skal du være trygg på at astrologen har                                   , og at all informasjon om deg slettes, etter at veiledningen er over. Dette inkluderer mailen med veiledningen din, så vær nøye med å ta vare på den, om du vil.

 

Din fødselsinformasjon spør astrologen etter, kun for at den skal brukes for å sette opp et horoskop for deg. Den lagres midlertidig i et passordbeskyttet astrologiprogram, og slettes når veiledningen er over. Om du - som mange gjør - gjentatte ganger kommer tilbake til astrologen, kan det så klart avtales at infoen lagres, inntil du gir beskjed om å slette den. Sånn slipper du å komme med gjentakende informasjon ved hver henvendelse.

 

E-post adressen din vil kun benyttes i forbindelse med veiledningen til deg. Den vil ikke gis videre til andre, og ikke brukes for å sende ut spesielle tilbud, etc. (kun om du samtykker til dette i kontaktskjema). Du kan når som helst be om å få slettet den helt fra astrologens e-post system.

 

Du kan selvsagt også når som helst få slettet din fødselsinfo (si at du skulle ombestemme deg, før jeg har begynt på ditt horoskop, så sletter jeg selvsagt alt du ønsker - også fakturaen).


Astrologen har selvpålagt taushetsplikt


Taushetsplikten er selvpålagt. Det betyr likevel at den er aboslutt, og at du kan være trygg på at den informasjonen du eventuelt deler under veiledning, ikke kommer videre. Du kan så klart velge å ikke dele noe særlig, men kun oppgi fødselsdata og for eksempel si at du vil jeg skal skrive generelt om din kjærlighetprofil. Om du velger å dele mer, så kan svaret bli mer "spisset" mot det du lurer på. All veiledning er uansett skreddersydd til deg,  uavhengig om hvor fyldig du stiller spørsmålet.

 

Om betaling

 

Du betaler kun når du er fornøyd med veiledningen du har fått. Gjennom årenes løp har det aldri hendt at en kunde ikke har vært fornøyd, så det er ikke noe problem at du betaler i etterkant av veiledningen. Faktura kommer i egen e-post, og er inkludert moms. Pris er 550,- for en side veiledning, men du får som oftest mer enn det du betaler for. Vi skriver litt frem og tilbake til hverandre, så jeg vet at jeg er inne på rett spor i forhold til det du ønsker informasjon om. Du kan også ringe meg, eller få en lydfil om du vil.

 

 

 

 

 

 

 

 

taushetsplikt
UA-132471339-1